Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aydın'da kağıt fabrikasında yangın

Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan kağıt fabrikasının açık alandaki kağıt toplama bölümünde yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahale ile yangın söndürülmeye çalışılıyor.

ABONE OL
Burhan CEYHAN- İslam KELEŞ/ SÖKE (Aydın), (DHA)-

Söke Organize Sanayi Bölgesinde bir kağıt fabrikasında, saat 18.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri gören çalışanların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, orman, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlere Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı helikopter ve uçaklar ile havadan, arazöz, itfaiye araçları ile karadan müdahale ediyor. Söndürme çalışmaları sürüyor.

YANGIN DEVAM EDİYOR

Aydın'da bulunan bir kağıt fabrikasının açık alandaki kağıt toplama bölümünde saat 18.30 sıralarında çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin alevlere müdahalesi devam ederken, rüzgar ise söndürme çalışmalarını güçleştiriyor.

 


Diğer Haberler

  1. Bursa'da kamyonette tapınak taşı ve aslan başı ele geçirildi
  2. Fergio House'un 'adliyede helikopter' paylaşımına soruşturma
  3. Malatya'da otomobiller çarpıştı: 3 yaralı
  4. Şişli'de tepki çeken heykeli yapan ve sergileyenler gözaltına alındı
  5. Orman Genel Müdürü Karacabey: Yanan orman alanlarını başka amaçla kullanmak mümkün değil
  6. 2 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı
  7. İstanbul'da suç örgütlerine operasyon: 7 gözaltı
  8. Kuzeninin kullandığı TIR'ın altında kalan Muhammed, öldü
  9. Komşularının evini yakan sanığa 4 yıl 2 ay hapis cezası
  10. Nusaybin’de 6'ncı kattan düşen çocuk, ağır yaralandı

© Copyright 2025

DHA