Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

''Azerbaycan'ın yanında olmaya devam edeceğiz''

Erzincan'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ermenistan'a karşı haklı bir tutum sergileyen Azerbaycan'ın her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

ABONE OL
Coşkun MENEK/ERZİNCAN, (DHA )

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hava yolu ile geldiği Erzincan’da Terzibaba Mezarlığı'nı ziyaret ettikten sonra İl Afet ve Koordinasyon Müdürlüğü’nde düzenlenen il koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kurum, Erzincan’da devam eden projeler ve planlanan yeni çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bakan Kurum, Ermenistan’ın dün akşam Azerbeycan'nın Gence kentine yaptığı saldırıyla ilgili olarak, "Gence'de masum sivilleri katleden Ermenistan'a karşı haklı tutumunu sergileyen Azeri kardeşlerimizi, canlarımızı, Azerbaycan'daki dostlarımızın her zaman, bugüne kadar yanlarında olduk ve bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya Türk milleti olarak Türkiye olarak devam edeceğiz. Bölgede barışın, huzurun sağlanması adına Azeri kardeşlerimizin, dostlarımızın verdikleri mücadelenin yanında olmaya ülke olarak Türk milletinin her bir ferdi olarak yine devam edeceğiz. Hayatını kaybeden kardeşlerimize, Azeri kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Bakan Kurum daha sonra Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti. Kurum, kentsel dönüşüm projesi kapsamında kent merkezinde yapılan imar çalışmalarını yerinde inceledi.

Diğer Haberler

  1. Çanakkale'de yol çöktü kamyon devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
  2. Zonguldak’taki bina çökmesi soruşturmasında 3 kişi tutuklandı
  3. Yüksekova’da sürücüsü kalp krizi geçiren öğrenci servisi binaya çarptı
  4. Aziz Sancar: Türk devletleri bilimde dünyayla yarışmalı
  5. Ankara merkezli 7 ilde 'müstehcenlik' ve 'fuhuş' operasyonu: 45 gözaltı
  6. Sarıyer açıklarında karaya oturan ‘BANDA’ isimli tanker İstanbul Boğazı'ndan geçirildi
  7. Mehmetçikten, Slovakya askerine eğitim
  8. Ankara'da kaçak elektronik sigara ve tütün operasyonu: 9 gözaltı
  9. Sumud Filosu’na saldırı davası başladı; aktivistler ve avukatlar basın açıklaması yaptı
  10. Sumud Filosu’na saldırı davası başladı; aktivistler ve avukatlar basın açıklaması yaptı

© Copyright 2026

DHA