Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Azra’nın ablası Ezgi Haytaoğlu: Benim kardeşim canice katledildi

Antalya'da Mustafa Murat Ayhan (48) tarafından öldürülüp, parçalara ayrılarak ormana gömülen Azra Gülendam Haytaoğlu için arkadaşlarıyla birlikte saygı duruşunda bulunan ablası Ezgi Tuğba Haytaoğlu, "Bankta oturmaya diye gidip, tabutuyla döndü kardeşim. Canice katledildi” dedi.

ABONE OL
Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ, (Osmaniye), (DHA)

Antalya'da inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan tarafından geçen 28 Temmuz günü boğularak öldürüldükten sonra cesedi 5 parçaya bölünerek ormana gömülen, başı bulunamayan cenazesi de 4 Ağustos’ta memleketi Osmaniye’de toprağa verilen gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu anıldı. Arkadaşları ile ablası Ezgi Tuğba Haytaoğlu, 15 Temmuz Meydanı’nda Azra için saygı duruşunda bulundu.

‘KARDEŞİM CANİCE KATLEDİLDİ’

Azra için toplanan kalabalık adına konuşan ablası Ezgi Tuğba Haytaoğlu, "Küçük bir bedende, kocaman bir kadın kadar olgun, çocukluğunu yitirmeyecek kadar canlıydı benim kardeşim. Kötü bir şaka gibi geliyor bu olanlar. Bankta oturmaya diye gidip, tabutuyla döndü kardeşim. Küçük bedeni, paramparça halde bir çocuk tabutuyla geldi. İdealleri, hayalleri, hisleri o tabuta sığdı kardeşimin. Benim kardeşim canice katledildi” dedi.

Diğer Haberler

  1. Bilal Erdoğan 'Kültürel Miras'ın izinde Projesi Final Programı'nda' konuştu
  2. Traktör Kızılırmak'a yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
  3. Ümraniye'de Durdona Khakımova'nın öldürüldüğü evde 1 kadının daha öldürüldüğü ortaya çıktı
  4. Oyuncu Kanbolat Görkem Arslan son yolculuğuna uğurlandı
  5. İstanbul - O minikler büyüdü; 12 yıl sonra THY’nin misafiri oldular
  6. Ankara Valiliği'nden 'fırtına' uyarısı
  7. Avcılar'da 20 yaşındaki motosiklet sürücüsünün ölümüne ilişkin davanın duruşması görüldü
  8. Savcı Yavuz Engin'e tehdit davasında mütalaa açıklandı
  9. Isparta'da cezaevi ring aracı devrildi: 3 yaralı
  10. Arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapse çarptırılan sanık: Olmasaydı iyiydi

© Copyright 2026

DHA