Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Babaannesi ve dedesini öldüren madde bağımlısı: Ölen babamın ruhunu taşıyorum

Mersin'in Mut ilçesinde cezaevinden çıktıktan 3 gün sonra babaannesi Gülizar (70) ve dedesi Hüseyin Ateş'i (74) bıçakla boğazlarını keserek öldüren madde bağımlısı Hüseyin Ateş (20) tutuklandı. Ateş’in ifadesinde, "Ölen babamın ruhunu taşıyorum. Öldürdüm, rahatladım" dediği belirtildi.

ABONE OL
Murat SÖZERİ/MUT (Mersin), (DHA)-

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Kültür Mahallesi Yokuşlu Sokak'taki bir evde meydana geldi. Madde bağımlısı Hüseyin Ateş ile evlerinde kaldığı babaannesi Gülizar Ateş ve aynı ismi taşıyan dedesi Hüseyin Ateş arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ateş, bıçakla babaannesi ve dedesinin boğazını kesip, kaçtı. Sesleri duyan komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, Ateş çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi. Gülizar ve Hüseyin Ateş’in cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı.

Olaya ilişkin çalışma başlatan polis, Hüseyin Ateş'i, kaçtığı evden 1 kilometre uzaklıkta yakaladı. Gözaltına alınan Hüseyin Ateş'in olaydan 3 gün önce cezaevinden tahliye olduğu, babası M.A.'nın da 4 yıl önce sahte içkiden hayatını kaybettiği belirtildi.

Emniyetteki ifadesinde "Ölen babamın ruhunu taşıyorum. Öldürdüm, rahatladım" diyen Hüseyin Ateş, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ateş, sevk sırasında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da "Bana ihanet edenlerin hepsi ölecek" diye konuştu.

Ateş, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 

Diğer Haberler

  1. Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti; saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
  2. Yapımcı Erol Köse son yolculuğuna uğurlandı
  3. Bağdat Caddesi'ndeki kazada Berkay'ın ölümüne neden olan sanık ilk duruşmada tahliye edildi
  4. MSB: Araç kazasında yaralanan Uzman Çavuş Selman Akarsel şehit olmuştur
  5. Van'da 3 milyon 660 bin TL'lik gümrük kaçağı eşya ele geçirildi
  6. Resul Emrah Şahan savunma yaptı
  7. Pendik'te otopark tartışmasında 11 yaşındaki kızının yanında silahla vurularak öldürüldü
  8. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı dayısını bıçaklayıp öldürdü
  9. Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesine tehdit içerikli mesaj gönderen şüpheli gözaltına alındı
  10. Şehit uzman çavuşun Hatay’daki ailesine haber verildi

© Copyright 2026

DHA