Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Babaannesinin emekli maaşını harcadı, gasba uğradığını öne sürdü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çektiği babaannesinin emekli maaşının gasbedildiğini ve bu sırada yere düşüp yaralandığını söyleyen S.T.’nin (23), paranın bir kısmını harcadığı ve yalan söylediği ortaya çıktı.

ABONE OL
Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Çelik Sokak’ta meydana geldi. Yerde yaralı halde yatan S.T.’yi gören çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. S.T. ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. S.T., babaannesinin emekli maaşı olan 15 bin TL’yi ATM’den çekip eve giderken bir kişinin saldırısına uğradığını, cep telefonu ile cebindeki paranın gasbedildiğini, şüpheliyi kovalarken yere düşüp yaralandığını söyledi.

S.T. tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. S.T.’nin, çelişkili ifadeleri üzerine yapılan araştırmada gasp iddiasının gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Babaannesinin emekli maaşının 7 bin TL’sini harcadığı için gasp yalanına başvurduğunu itiraf eden ve cep telefonunu da sakladığı öğrenilen S.T., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.



Diğer Haberler

  1. İzmir'de 80 bin 685 sentetik hap ele geçirildi
  2. Alican Uludağ hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı
  3. MSB: İran'dan ateşlenen balistik mühimmat etkisiz hale getirildi
  4. 2026 turizm sezonu yol haritası ele alındı
  5. Yurt dışına kaçmak isterken yakalanan 3 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör tutuklandı
  6. Tanju Özcan’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
  7. Çekmeköy'de dere yola taştı; Kadıköy istikameti trafiğe kapatıldı
  8. Domaniç-İnegöl yolunda kar ve sis
  9. Kazada ölen Bülent Umut'u arkadaşları, sırasına çiçek bırakıp andı
  10. MİT, 12 yıldır aranan firari casusu Suriye-Lübnan sınırında yakaladı

© Copyright 2026

DHA