Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Babası tarafından öldürülen genç toprağa verildi

Ankara'da kavgada bıçakla yaraladığı babası Ali Rıza Aşık tarafından tabanca ile öldürülen Mehmet Berkay Aşık’ın cenazesi, toprağa verildi.

ABONE OL
Aliekber METE-Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)-

Cezaevinden izinli çıkan Mehmet Berkay Aşık, anne ve babasının ikamet ettiği Çankaya ilçesi İlkadım Mahallesi’ndeki eve gitti. Emekli polis memuru olan Ali Rıza Aşık ile oğlu Mehmet Berkay arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Berkay Aşık, babasını bıçakla yaraladı. Ali Rıza Aşık da tabancası ile oğluna 3 el ateş etti. Mehmet Berkay Aşık hayatını kaybederken, ağır yaralanan Ali Rıza Aşık, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Aşık’ın tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Mehmet Berkay Aşık’ın cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Aşık için Ahmet Efendi Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Mehmet Berkay Aşık’ın cenazesi, öğle kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Türk Yıldızları, Atatürk’ün Yalova’ya gelişinin 97’nci yıl dönümünde gökyüzünü renklendirdi
  2. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Genel Başkanı Çerçioğlu, Bakan Çiftçi ile görüştü
  3. Kırıkkale Valiliği'nden, Kızılırmak'ta oluşabilecek ani ve hızlı su yükselmelerine karşı uyarı
  4. 'Yargı Hizmetlerinin Etkinliği Büroları Rehberi' yayımlandı
  5. DMM: Elektrik ücretlerine zam yapılacağı iddiaları gerçek dışıdır
  6. Küçükçekmece'de kontrollü yıkımı yapılan bina iş makinesinin üzerine çöktü
  7. Nemrut Dağı'ndan çekirge toplayan 2 kişiye 1,4 milyon lira ceza
  8. 19 yaşındaki Mehmet'ten 3 gündür haber alınamıyor
  9. Sosyal medyada hakaret içeren sözlere soruşturma
  10. Türk donanmasından 'TEKNOFEST Mavi Vatan' kapsamında İzmit Körfezi'nde selamlama geçişi

© Copyright 2026

DHA