Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Babasını baltayla yaralayıp, tarım ilacı içerek yaşamına son verdi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde babası Yılmaz Yiğenli'yi (70) balta ile ağır yaralayan Suat Yiğenli (46) tarım ilacı içerek yaşamına son verdi.

ABONE OL
Buse BAĞCI/ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)-

Olay, gece saatlerinde Umurbey Mahallesi Balabanlı Yolu mevkisinde meydana geldi. Suat Yiğenli ile babası Yılmaz Yiğenli arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Suat Yiğenli, babasını başından balta ile vurup, ağır yaraladı. Suat Yiğenli ardından tarım ilacı içti. Ödemiş ilçe merkezindeki evlerinde olduğu ve bugün saat 08.00 sıralarında Umurbey Mahallesi'ndeki bahçe evine giden Hediye Yiğenli, eşi ve oğlunu yerde hareketsiz bulunca komşularından yardım istedi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, Suat Yiğenli'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Yılmaz Yiğenli, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Öte yandan Suat Yiğenli'nin psikolojik sorunları nedeniyle bir süre önce Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Diğer Haberler

  1. Sanatçı Alpay son yolculuğuna uğurlandı
  2. Atatürk’e hakaret ettiği suçlamasıyla gözaltına alındı
  3. Başına odunla vurularak öldürülen imam, son yolculuğuna uğurlandı
  4. ABB’nin konser davasında ek bilirkişi raporu alınmasına karar verildi
  5. Ayazağa Deresi'nde arama çalışması sürüyor
  6. Sarıyer'de selde kaybolan 3 kişiyi arama çalışmaları sürüyor
  7. Kazada ölen Hasan Emre’nin babası: Kendi evladımı bana yıkattılar ama katili serbest kaldı
  8. Mağarada ölü bulunan Gülizar’ın davasında sanığın eski eşi: Kaçırdığından şüpheleniliyordu
  9. Cafer Mahiroğlu'na yönelik soruşturmada gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi
  10. Uludağ'a kar yağdı

© Copyright 2026

DHA