Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Babasını kaybettiği kazadan 1 ay sonra ölen Mehmet Salih, toprağa verildi

Mardin'in Midyat ilçesinde otomobille 3 tekerlekli motosikletin çarpışması sonucu babası Abdulbaki Eroğlu’nu kaybettiği kazadan 1 ay sonra ölen Mehmet Salih Eroğlu (19), son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
Salih KESKİN/MİDYAT (Mardin), (DHA)

Kaza, 2 Ekim’de Midyat-Dargeçit yolu Barıştepe Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi. 16 RS 058 plakalı otomobil ile 3 tekerlekli motosiklet çarpıştı. Motosikletteki Abdulbaki Eroğlu olay yerinde öldü, oğlu Mehmet Salih Eroğlu ile otomobildeki Ömer Ö. (30), Demet Ö. (28) ve 10 aylık Melih Ö. yaralandı.

İhbarla bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sevk edildiği Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi gören Mehmet Salih Eroğlu da dün hayatını kaybetti. Eroğlu’nun cezanesi, otopsi işlemlerinin ardından Midyat’a getirilip, Kalo Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



Diğer Haberler

  1. Adana'da inşaat malzemeleri satıcısına molotoflu saldırı
  2. Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin genelge Resmi Gazete'de
  3. Aracın çarptığı yaya öldü; sürücüsü kaçtı
  4. Kozinoğlu soruşturmasında Hasan Atilla Uğur’a ev hapsi istemi
  5. Ata şiddet uygulandığı iddiası; 2 şüpheli gözaltında
  6. Görevden uzaklaştırılan Bozova Savcısı Uçuk hakkında soruşturma başlatıldı
  7. Sebze ve meyvede fahiş fiyat operasyonu: 40 tutuklama
  8. Küçükçekmece'de yıkım sırasında binanın bir bölümü çöktü: 3 yaralı
  9. Erzurum’da boşanma aşamasındaki çiftin yakınları arasında silahlı çatışma: 1’i polis 12 yaralı
  10. Tekirdağ'da otomobil takla atarak tarlaya devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

© Copyright 2026

DHA