Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bacakları ve kuyruğu kesilmiş 2 yavru kedi, ölü bulundu

Konya'nın Meram ilçesinde 2 yavru kedi, bacakları ve kuyrukları kesilmiş halde ölü olarak bulundu. Kentteki hayvan hakları dernekleri, konuyu polise bildirdiklerini savcılığa şikayetçi olacaklarını söyledi.

ABONE OL
Tolga YANIK/KONYA, (DHA)

Olay, geçen cuma günü ilçeye bağlı Alavardı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir apartmanın bahçesinde yaşayan ve çevredekilerin sahip çıktığı 2 yavru kedi, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce bacakları ve kuyrukları kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Yavruların kafalarının da parçalanmış olduğu görülürken, hayvan hakları dernekleri duruma tepki gösterdi. Hayvanseverler kedileri öldürenlerin bulunması için polise başvururken, savcılığa da suç duyurusunda bulanacaklarını belirtti.

VAHŞETE TEPKİ GÖSTERDİLER

Sosyal medyada bir araya gelen hayvanseverler, "Bunu yapanlar ceza almalı. Caniler aramızda, çocuklarınız ve hayvanlar tehlikede. Merhameti olmayanın insanlığı da olmaz. Bunu yapan insan olamaz. Bu nasıl bir vahşet, nasıl bir vicdan ? Bunu yapan sadece para cezası kesilip bırakılmamalı. En ağır şekilde cezalandırılmalı" yorumları yaptı.

Diğer Haberler

  1. Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı; 1 ölü, 4 yaralı
  2. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Malatya ve Kilis'te incelemelerde bulundu
  3. SMA’lı Uras Çağrı bebek için zaman daralıyor
  4. Samsun’da öğretmene şiddete sendikalardan ortak tepki
  5. Esenyurt'ta silahlı saldırı: 3 yaralı
  6. Başakşehir'de trafik kazası: 1 ölü 2 ağır yaralı
  7. Kızı ile torununu öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
  8. ASKİ Genel Müdürü Akçay: Ankara'nın suyu en az 200 gün gider
  9. Sarıyer'de günü değiştirilen semt pazarının esnafı belediye binasının önünde eylem yaptı
  10. Ahmet Davutoğlu'nun yengesi son yolculuğuna uğurlandı

© Copyright 2025

DHA