Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bağcılar'da ev ve işyerlerini su bastı: Çocuğumu ölmek üzereyken kurtardım

Bağcılar'da etkili olan yağışta bazı ev ve işyerlerini su bastı. İtfaiye ekiplerinin ev ve işyerlerindeki suyu tahliye çalışmaları sürüyor.

ABONE OL
Uğur ŞAHİN / İSTANBUL, (DHA) -

Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi 539, 540 ve 541 sokaktaki binaların bodrum katında bulun ev, işyeri ve garajları su bastı. İhbar verilmesi üzerine  olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yoğun yağış nedeniyle bazı ev ve işyerlerini su bastı. İtfaiye ekiplerinin ev ve işyerlerindeki suyu tahliye çalışmaları sürüyor.


Gece uyuduğu sırada evini su basan Murat Söylemez, "Sabaha karşı biz uyurken, 1 dakika içinde su dizkapağımdan boğazıma kadar geldi. Kapıyı açmaya çalışırken ayaklarımla duvara basarak ellerimle ittirdim. Çocuğumun burun seviyesini geçmişti su, çocuğum boğuluyordu. Çocuğumu ölmek üzereyken kurtardım. Hala ayağım çıplak geziyorum. Taksiye para verip, çocuğumu başka bir yere eşimi başka bir yere kalması için gönderdim. O sıra evde eşim, çocuğum ve arkadaşım vardı" dedi.

Diğer Haberler

  1. Kahramanmaraş'ta 10 kişinin öldüğü saldırının faili öğrenci, 32 kez rehberlik servisine gitmiş
  2. Taksim'de Jandarma Teşkilatının 187’nci kuruluş yıldönümü kutlandı
  3. Tayin tartışmasında eşi ve kayınpederini öldüren şüpheli adliyede
  4. Isparta Atabey Sulaması Yenileme Projesi'nde sona yaklaşıldı
  5. Rüzgar kurulu gücü 15 bin megavatı aştı
  6. 'Aziz İhsan Aktaş suç örgütü' davasında duruşmanın görülmesine devam edilecek
  7. Türkiye'de yağışlarda son 33 yılın mayıs rekoru
  8. İstanbul’da motosikletli kapkaçcılar dron destekli operasyonla yakalandı
  9. Ordu'da sendika başkanının park halindeki aracı kundaklandı
  10. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 50’nci duruşma

© Copyright 2026

DHA