Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bağcılar'da iş yerinde patlama: 5 yaralı 

Bağcılar'da 3 katlı binanın bodrum katındaki hurdacıda patlama oldu. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında 5 işçi yaralandı. Patlama anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
Özgür EREN-Ahmet YEŞİLMEN /İSTANBUL, (DHA)-

 

Bağlar Mahallesi Osmanpaşa Caddesi'nde bulunan 3 katlı binanın bodrum katındaki hurdacıda saat 11.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama oldu. Patlamanın ardından dükkânda yangın çıktı. İçeride bulunan 5 işçi kendilerini can havliyle dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanık oluşan 5 işçi olay yerindeki ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Dükkanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken polis dükkan ve çevresine güvenlik şeridi çekerek inceleme başlattı.

Patlamayı duyan Recep Yücel, "Patlamayı duyunca dışarıya çıktım, bağırıyorlardı içeride. Patlama olayı yanımda oldu, çok korktuk. 5 yaralı vardı, 5'ide yanmıştı. Adamların her tarafı yanmıştı. Üstlerinde elbise kalmamıştı" diye konuştu.

PATLAMA ANI KAMERADA

Patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hurdacı dükkanının bir anda patlaması ve dükkanın yandığı anlar yer aldı. 


 

Diğer Haberler

  1. Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü' paylaşımı
  2. 'Aziz İhsan Aktaş suç örgütü' davası devam ediyor
  3. Küçükçekmece'de 5 katlı bina tahliye edildi
  4. Van'ın 2 ilçesinde eğitime kar engeli
  5. Otomobil, takla atıp su kanalına düştü: 1 ölü, 1 yaralı
  6. Asi Nehri’nde kaybolan Berkan'ın 10’uncu günde cansız bedeni bulundu
  7. Bursa'da 5 yaşındaki oğlu ile denize atladı: Çocuk boğuldu, anne kurtuldu
  8. İzmit’te 7 katlı binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü
  9. Erzurum’un 3 ilçesinde eğitime kar engeli
  10. Aydın’da belediye temizlik aracı ile çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

© Copyright 2026

DHA