Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bahçelievler'de bebeğini sağlık ocağına götüren çiftin evinden çelik kasa çalındı

Bahçelievler’de, daireye giren 2 kadın hırsız evde içerisinde 1,5 Milyonluk altın ve para olan çelik kasayı valize koyup olay yerinde kaçtı. Kadınların apartmana girişi ve valiz içerisinde çelik kasa ile çıkması güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
Özgür EREN-Mikail BIYIKLI/İSTANBUL, (DHA)

Olay, 8 Mayıs Çarşamba günü, öğlen saatlerinde, Bahçelievler Mahallesi Komik Hasanefendi Sokak'ta bulunan apartmanda meydana geldi. İddialara göre sokaktan birkaç defa geçen iki kadın, apartmanın önüne gelip rastgele zile bastı. Kapının açılmasıyla apartmana giren şüpheliler, dairelerden birinin kapısını açarak içeri girdi. Şüphelilerden biri, yatak odasındaki elbise dolabına gizlenmiş çelik kasayı buldu. Diğer şüpheli de apartmanın kapısında bekleyerek gözcülük yaptı.

 

Şüpheli, içerisinde yaklaşık 1,5 milyon lira değerinde altın, döviz ve Türk Lirası olan çelik kasayı bir çantaya koyduktan sonra daireden çıktı. İki şüpheli hızla olay yerinden uzaklaştı.

Kadınların apartmana girişi, birinin kapıda gözcülük yapması ve iki kadının çantayla apartmandan ayrıldığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

 

"ÇOCUĞUMUZU SAĞLIK OCAĞINA GÖTÜRMÜŞTÜK"

Şüphelilerin hırsızlık yaptığı evde oturan İsa Koşan, "İki kadın apartmanın girişinde biraz oyalandıktan sonra direk yukarıya çıkıyorlar. Eşim ile birlikte çocuğumun 4 aylık aşısı için sağlık ocağına gitmiştik. 15.30 gibi eve geldik. Dolap kapısı açıktı. Çelik kasa yoktu. İki kadın elini kolunu sallaya sallaya geliyor. Daire kapısını artık kartla mı açtılar bilmiyoruz. Hiçbir şeyi dağıtmadan sadece kasayı alıp çıkıyorlar. Kasanın içinde yeni doğan çocuğumun takıları vardı. Eşimin düğünde takılan takıları vardı. Firmalara ödeyeceğim paralar vardı. Yaklaşık 1,5 Milyonluk kaybım var. Çocuğumun tüm geleceği gitmiş oldu. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bazanın altında çanta alıp kasayı çantaya koyup çıkıp gidiyorlar ‘’ diye konuştu.

© Copyright 2024

DHA