Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar gören apartmanın duvarları onarıldı

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamındaki 44 yıllık binanın yıkımı sırasında, yan binanın üzerine doğru çökmesi nedeniyle hasar oluşan duvarları yeniden örüldü.

ABONE OL
Mikail BIYIKLI-Özgür KUMANOVALI/İSTANBUL, (DHA)

Cumhuriyet Mahallesi Ceylan Sokak'ta kentsel dönüşüm kapsamına alınan 44 yıllık 6 katlı binanın, 17 Mart Cuma günü yapılan yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Binanın yıkılması sırasında üzerine çöktüğü yanındaki 18 yıllık 6 katlı Albayrak Apartmanı'nın duvarlarında hasar meydana geldi.

Ölen ya da yaralanan olmazken bina tedbir amaçlı boşaltılmıştı. Katlarında hasar oluşan Albayrak Apartmanının duvarlarının yeniden örüldüğü görüldü. Apartmanın birinci katındaki dairenin hasar alan balkonu da yapıldıktan sonra, ev sahiplerine oturma izni verileceği öğrenildi. Yıkılan binanın ise enkaz kaldırma çalışmaları ise devam ediyor.

"EV SAHİPLERİMİZ BİRKAÇ GÜN İÇİNDE DAİRELERİNE KAVUŞACAK"

Hasar alan binanın sahibi Mahmut Albayrak, "Mağdur olan ev sahiplerimiz birkaç gün içinde dairelerine kavuşacak. Yıkımı üstlenen firma, hasarlı duvarları yapıyor. Şu an herhangi bir problemimiz yok. Balkon yapılacak sadece, o da bugün veya yarın tamamlanır" dedi.

 

Diğer Haberler

  1. İzmir’de izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi: 6 gözaltı
  2. Balıkesir'de 5.1 büyüklüğünde deprem
  3. Kreşte çocuğa şiddet soruşturması; 1 şüpheli tutuklandı
  4. Manisa’da silahlı kuyumcu soygunu: 2 şüpheli yakalandı
  5. Kağıthane'de 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı
  6. Malatya'da 116 yerleşim yeri ulaşıma açıldı
  7. Kayseri’de fuhuş operasyonu: 6 tutuklama
  8. Kütahya’da evinde çıkan yangında hayatını kaybetti
  9. Van'da yasa dışı bahis operasyonu: 15 tutuklama
  10. Avcılar'da dron destekli trafik denetimi

© Copyright 2026

DHA