Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Arslan, Doğu Ekspresi’nde incelemelerde bulundu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Tren Garı’nda Doğu Ekspresi’nde incelemelerde bulundu.

ABONE OL
Bedir ALTUNOK/KARS, (DHA)

Kars Tarım Zirvesi’ne katılmak için dün havayolu ile kente gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, sabah saatlerinde Kars-Ankara seferini yapan Doğu Ekspresi’nde incelemelerde bulundu. Bakan Arslan’a Ak Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey, Vali Rahmi Doğan, Ak Parti İl Başkanı Adem Çalkın, partililer ve kurum ve daire amirleri eşlik etti. Bakan Arslan, yolcularla Doğu Ekspresi'nin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından trene binen Bakan Arslan, kompartımanları gezerek yolcularla sohbet etti. Bakan Arslan, daha sonra Doğu Ekspresi ile Sarıkamış'a hareket etti.

Tren yolculuğunun ardından karayoluyla Kars’a dönecek olan Bakan Ahmet Arslan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da yer alacğı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde Kars Tarım Zirvesi'ne katılacak.

Diğer Haberler

  1. Başakşehir'de 2 katlı iş yerinde yangın
  2. Ankara’nın ilk tematik kadın AVM'si açıldı
  3. Manisa’da iki otomobil çarpıştı; 3 ölü, 1 yaralı
  4. Tutuklu Murat Övüç, Tekirdağ'daki cezaevine sevk edildi
  5. PAYCO Elektronik AŞ'ye ikinci operasyon: 15 şüpheli tutuklandı
  6. Polisin 'dur' ihtarına uymayan çocuk sürücü, kaçarken kaza yapıp yaralandı
  7. Muğla’da tuğla yüklü TIR yandı
  8. Zonguldak’ta 19 kaçak maden ocağı imha edildi
  9. Firari hükümlü, mangal yakarken yakalandı
  10. Aydın'da tarihi eser operasyonu

© Copyright 2025

DHA