Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Derya Yanık Roman Mahallesi’nde çiçeklerle karşılandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kuştepe’de Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Derya Yanık burada yaptığı konuşmada “Bütün Türkiye genelinde ihtiyaç olan bölgelerde konutlar yapacağız. Roman vatandaşlarımızdan ihtiyacı olanlar orada ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Evi olmayan eve ulaşmış, sahip olmuş olacak" dedi.

ABONE OL
Hasan YILDIRIM-Özgür EREN/İSTANBUL,(DHA)-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Şişli'deki Kuştepe Mahallesinde Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Kadınlar tarafından çiçeklerle karşılanan Derya Yanık, Şişli Sosyal Dayanışma Merkezi’ni ziyaret etti. Roman vatandaşlar ile yürüyüş yapan Bakan Yanık’ın güller ve karanfillerle karşılandı. 

“SOSYAL DAYANIŞMA MERKEZLERİMİZİ HANIMLAR İÇİN KURDUK"

Bakan Derya Yanık, “Eskiden beri bizim Roman kardeşlerimizle duygudaşlığımız, sevgimiz, muhabbetimiz hiç eksilmez. Size Reis’in selamını getirdim. Sosyal Dayanışma Merkezlerimizi, Bakanlığımızın merkezlerini hanımlar için kurduk. Özellikle hanımlar orada gelip el işi birtakım diğer faaliyetleri yapabilirler" dedi.

ROMAN VATANDAŞLARA KONUT MÜJDESİ

İhtiyacı olanlara sosyal konut yapılacağını Roman vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanacağını dile getiren Yanık “Bütün Türkiye genelinde ihtiyaç olan bölgelerde konutlar yapacağız. Roman vatandaşlarımızdan ihtiyacı olanlar orada ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Evi olmayan eve ulaşmış, sahip olmuş olacak. Biliyorsunuz sizin Cumhurbaşkanımızla aranızdaki muhabbete bizler şahidiz. Siz Cumhurbaşkanımızı bırakmazsınız. Cumhurbaşkanımız da sizi bırakmaz" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. İletişim Başkanı Duran'dan 'Sıfır Atık' paylaşımı
  2. Ticaret Bakanlığı'ndan İstanbul'daki simit fiyatlarına inceleme
  3. 'Devletimizin yanındayız'
  4. Yargıtay'dan sıfır otomobildeki boya kusuru için 'ayıpsız misliyle değişim' kararı
  5. Kasapoğlu: Karşımızda kilitlenmiş, kapasitesini yitirmiş, işlemez hale gelmiş bir küresel sistem var
  6. Bakan Kurum: Sıfır Atık anlayışı, Türkiye'nin COP31 başkanlığı ile küresel iklim mücadelesine taşınıyor
  7. Antalya'da deniz suyu havadan sıcak
  8. AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  9. Bakan Uraloğlu: Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu'nda seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğiz
  10. Sahte senetle 2,8 milyon, fotokopisiyle 3,27 milyon dolarlık haciz girişimi

© Copyright 2026

DHA