Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş, devlet korumasına alınan Adnan'ı ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ankara'da amcasının yanında uygun olmayan koşullarda yaşadığı tespit edilerek, 2 kardeşiyle birlikte devlet koruması altına alınan 11 yaşındaki engelli Adnan'ı kaldığı kuruluşta ziyaret etti.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Altındağ ilçesinde tavuk ve güvercinlerin yaşadığı kümeste kaldığı belirlenen engelli Adnan ve 2 kardeşi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alındı. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, devlet korumasına alınan çocukları kaldıkları kuruluşta ziyaret etti. Bakan Göktaş, Adnan'ın son durumunu yerinde inceledi. Bakan Göktaş, yetkililerden genel sağlık durumu, tedavi süreci ve kendisine sağlanan psikososyal destek hizmetleri hakkında detaylı bilgi aldı. Uzman personel eşliğinde bakımı sağlanan çocukla yakından ilgilenen Göktaş, Adnan'ın tekerlekli sandalyesini sürerek kuruluş bahçesinde gezdirdi ve bir süre sohbet etti.

Göktaş, "Devletimizin güvencesi altında olan evladımızı ziyaret ederek durumunu yakından gördüm. Çok şükür genel sağlık durumu iyi. Çocuklarımızı sevgi ve şefkatle büyütmek, onlara güvenli bir gelecek sunmak öncelikli görevimizdir. Bu çerçevede çocuklarımızın üstün yararı ilkesi doğrultusunda gerekli tüm destekleri sağlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Depremzede Zeynep, özel hazırlanan protez bacakla yeniden yürümeye başladı
  2. Lastiği patlayan ambulansın devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
  3. Manisa'da okulda Atatürk'e hakaret ettiği öne sürülen öğretmen tutuklandı
  4. Fark ücretine itiraz eden kadın eczaneye saldırdı; o anlar kamerada
  5. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Kayseri’de AR-GE Merkezi'ni ziyaret etti
  6. Bitlis’te otomobil TIR’a çarptı: Karı-koca öldü, 5 kişi de yaralı
  7. Bayram tatili yolunda kaza: Baba öldü, eşi ile 4 oğlu yaralandı
  8. Sultanbeyli'de uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 3 şüpheliden biri tutuklandı
  9. Moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan’ın ölümüne ilişkin yanıltıcı bilgi paylaşan 2 şüpheli gözaltına alındı
  10. Çerçioğlu’nun avukatı: Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacağız

© Copyright 2026

DHA