Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Özhaseki'den 'sağanak' uyarısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Trabzon, Rize, Artvin, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyonkarahisar ve Eskişehir'de bugün beklenen sağanak nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul ve Kırklareli'nde meydana gelen aşırı yağış ve sellerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; etkilenenlere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün; 'http://mgm.gov.tr' internet sitesi, Meteorolojinin Sesi Radyosu, sosyal medya hesapları ve mobil uygulamalarından anlık yapılan hava durumu bilgilendirmelerinin vatandaşlarca dikkate alınmasını isteyen Özhaseki, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün yaptığı son değerlendirmelere göre yarın akşam (bu akşam) saatlerine kadar; Trabzon'un doğusu, Rize il geneli, Artvin'in kıyı ilçeleri, Kütahya, Uşak, Balıkesir çevreleri, Manisa'nın kuzeydoğusu, Bursa'nın güneyi, Çanakkale'nin doğusu, Afyonkarahisar'ın kuzeyi ile Eskişehir çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmesi nedeniyle olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istirham ediyorum" dedi.

Diğer Haberler

  1. Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
  2. Otomobilin çarptığı Güneş, öldü
  3. Gaziantep’te kavga ettiği husumetlilerine tabancayla ateş açtı: 2 ölü, 1 yaralı
  4. MSB, Tuğberk İmamoğlu gemisi için arama kurtarma faaliyetlerine devam ediyor
  5. Manisa’da maki yangını
  6. Edirne'de uyuşturucu imalathanelerine operasyon; 2 tutuklama
  7. Dezenformasyonla mücadele mesajları Galata Kulesi’ne yansıtıldı
  8. Üsküdar Belediyesi'ne yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
  9. Sahibinin elinden kaçan dana güçlükle yakalandı
  10. Kayıp olarak aranırken, Titus Tüneli'nde baygın halde bulundu

© Copyright 2026

DHA