Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakanlıktan sanal istihdam fuarı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 25-26 Eylül'de NEET (ne eğitimde ne istihdamda olan) ve gençlere yönelik sanal istihdam fuarı düzenleyeceklerini duyurdu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kariyerine yön vermek isteyen tüm gençlerimizi NEET ve Gençlere Yönelik Sanal İstihdam Fuarı'mıza bekliyoruz. 25-26 Eylül’de gerçekleşecek fuarımıza 44 ilden yaklaşık 500 firma katılacak. Gençlerimiz; firma yetkilileriyle doğrudan görüşme yapabilecek, öz geçmişlerini paylaşarak iş başvurusu gerçekleştirebilecek ve çevrim içi seminerlerle çeşitli sektörlere dair önemli bilgiler edinebilecekler. Eğitim ve iş gücü arasındaki boşluğu doldurmak, istihdama erişimi kolaylaştırmak için büyük bir fırsat" dedi.

Işıkhan ayrıca, fuara katılımın 'http://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr' internet adresinden gerçekleştirileceğini belirtti.

Diğer Haberler

  1. Ankara’da eve çağırdıkları 1 kişiyi gasbeden sevgililer tutuklandı
  2. Karısını baltayla öldürüp, banyoya gömdü; kadının yakınlarının kayıp ihbarıyla cinayet ortaya çıktı
  3. Adıyaman'da silahlı kavga: 2’si ağır 5 yaralı
  4. Edirne merkezli 5 ilde gerçekleşen FETÖ operasyonunda 6 tutuklama
  5. Kayseri’de ‘dur’ ihtarına uymayıp, polise çarpan otomobilin sürücüsü ve 3 arkadaşı yakalandı
  6. Lastiği patlayan itfaiye aracı, iki köprü arasına sıkıştı; 3 yaralı
  7. Bağcılar'da emlakçı, 10 bin liralık komisyon için husumetlisinin oğlunu silahla vurdu
  8. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  9. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  10. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu

© Copyright 2025

DHA