Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Balayı için geldiği otelde kalp krizinden öldü

Sivas'ta evlendikten sonra balayı için Nevşehir'e gelen Nazlı Can Göksu (21), eşi ile kaldığı otelde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)-

Sivas'ta 1 Haziran'da evlenen Nazlı Can Göksu (21) ile eşi N.A.G , balayı için Kapadokya'ya geldi. Eşi ile Ürgüp ilçesi Ortahisar beldesinde bir otele yerleşen Nazlı Can Göksu, gece saatlerinde rahatsızlandı.

İhbarla gelen ekipler, Göksu'yu Ürgüp Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Göksu, burada kurtarılamadı. Ön otopside kalp krizi geçirdiği belirlenen Göksu'nun cenazesinin, Sivas'ın Gemerek ilçesi Sızır beldesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Göksu'nun amcası Yılmaz Demircan, "Cuma günü yapılan nişanın ardından cumartesi günü nikah yapıldı. Otel odasına geçtiklerinde kalp krizi geçirip, vefat etmiştir. Yeğenim kendini bilen, aklı başında, iyi bir insandı" dedi.

Diğer Haberler

  1. Maltepe'de çöken binadaki arama çalışmalarında enkazdan 1 kişi çıkarıldı
  2. Kayseri'de iki otomobil çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı
  3. Aydın merkezli uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
  4. Aydın’da motosiklet su kanalına devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
  5. Kadıköy’de silahla havaya ateş açan kişi polis ekipleri tarafından yakalandı
  6. Akrabalarının kavgasını ayırırken kuzeni tarafından vurulan polis öldü
  7. Okuldan ayrılan 13 yaşındaki Rıdvan’dan bir daha haber alınamadı
  8. Silahla vurulmuş halde bulunan vali yardımcısı hayatını kaybetti
  9. Sultangazi’de yük asansöründen malzemeler düştü; kaldırımdakiler son anda kurtuldu
  10. Maltepe'de enkaz altındaki 3 kişiyi arama çalışmaları havadan görüntülendi

© Copyright 2026

DHA