Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Balık tutarken nehre düşüp kaybolan İsmail’in cansız bedeni bulundu

Iğdır'da kardeşleri ile balık tutarken ayağı kayıp Aras Nehri'ne düşen İsmail Adir’in (28), Türkiye-Ermenistan sınırında cansız bedeni bulundu.

ABONE OL
Suat DENİZ/IĞDIR, (DHA)-

Orman Park'ta dün sabah saatlerinde İsmail Adir, iki kardeşi ve amcasının oğlu ile çay içtikten sonra birlikte Bayraktutan köyü civarındaki Aras Nehri’ne balık tutmaya gitti. Burada Adir, akşam saatlerinde ayağının kayması sonucu nehre düştü. İsmail Adir, yanındakilerin tüm çabalarına rağmen gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Dün yapılan çalışmalarda, sonuç alınamadı.

Bölgeye Van'dan 8 dalgıç sevk edildi. Dalgıçlar, Türkiye-Ermenistan sınırında İsmail Adir'in cansız bedenine ulaştı. Adir’in cenazesi, otopsi için Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.



 

Diğer Haberler

  1. Kayseri'de 1,2 kilo uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli tutuklandı
  2. Manisa’da uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı
  3. Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan bilişim yoluyla dolandırıcılığa karşı mücadele
  4. Bodrum’da yağış uyarısının ardından okullara 1 gün ara verildi
  5. İzmir’de suç örgütüne operasyon: 7 şüpheli gözaltında
  6. Silivri'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı
  7. Kars’ta kara saplanan öğrenci servisi kurtarıldı
  8. Hatay'da öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 15 yaralı
  9. Kastamonu'da saman yüklü kamyon devrildi: 2 yaralı
  10. Kontrolden çıkan kuru beton tankeri refüje devrildi; 1 yearalı

© Copyright 2026

DHA