Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Balıkesir merkezli 17 ildeki FETÖ operasyonunda 6 tutuklama

Balıkesir merkezli 17 ilde FETÖ/PDY'nin askeri mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

ABONE OL
Fatih Emrah ERDOĞAN/BALIKESİR, (DHA)

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturmasında, 26 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 15'i Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiği kesilmiş, 7'si muvazzaf askeri personel ve 4'ü askeri mahrem imam olan 26 şüpheliden 24'ü, Balıkesir merkezli 17 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alındı. Yurt dışında olduğu için yakalanamayan 2 şüpheli ise arama kayıtlarına aldırıldı. Gözaltına alınan 24 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık tarafından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen 24 şüpheliden 6'sı tutuklanırken, 16 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 2 kişi de mahkemede serbest kaldı.

Diğer Haberler

  1. Manisa'da asayiş ve narkotik uygulaması: 14 tutuklu
  2. Yangında annesini kurtarmak isterken öldü
  3. Balıkesir'de otomobil köprüden uçtu: 2 yaralı
  4. Engebeli arazide düşerek yaralanan orman işçisini ekipler kurtardı
  5. Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı; 1 ölü, 4 yaralı
  6. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Malatya ve Kilis'te incelemelerde bulundu
  7. SMA’lı Uras Çağrı bebek için zaman daralıyor
  8. Samsun’da öğretmene şiddete sendikalardan ortak tepki
  9. Esenyurt'ta silahlı saldırı: 3 yaralı
  10. Başakşehir'de trafik kazası: 1 ölü 2 ağır yaralı

© Copyright 2025

DHA