Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Balıkesir’de zincirleme kaza: 1 yaralı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde aynı yönde ilerleyen 6 aracın karıştığı zincirleme kazada, 1 kişi yaralandı.

ABONE OL
Zeki KARADENİZ/ BANDIRMA (Balıkesir),(DHA)-

Kaza, saat 18.30 sıralarında Bandırma-Balıkesir yolu Küçük Sanayi Sitesi batı girişi kavşağı yakınında meydana geldi.

Aynı yönde seyreden 16 APD 204 plakalı minibüs, 16 NUP 19, 17 AIG 925, 10 PM 585 ve 34 FMA 166 plakalı otomobiller ile 34 EPM 812 plakalı cip çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan bir kişi, ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle Bandırma çıkışı bölünmüş yolda trafik yaklaşık 1 saat boyunca durdu. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasıyla ulaşım yeniden normale döndü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.




Diğer Haberler

  1. İstanbul'da yapılan operasyonlarda 242 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi
  2. Borsa İstanbul’da operasyon: 21 gözaltı
  3. Dilek İmamoğlu'nun kardeşi 'uyuşturucu' soruşturmasında gözaltına alındı
  4. Sultanbeyli'de otomobil park halindeki 4 araca ve iş yerine çarptı
  5. 15 il merkezli 'siber dolandırıcılık' operasyonu: 58 tutuklama
  6. İzmir’de bekçilere silahlı saldırı: 1 yaralı
  7. Tekel bayi cinayetinde 2 şüpheli tutuklandı
  8. Avcılar'da tekstil deposunda yangın
  9. Adana'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
  10. Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

© Copyright 2026

DHA