Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Balıkesir'deki orman yangını 2'nci gününde

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu 29 saat sonra kontrol altına alındı.

ABONE OL
Fatih Emrah ERDOĞAN/BALIKESİR, (DHA)-

Altıeylül ilçesi kırsal Kirazköy Mahallesi'nde dün saat 16.30 sıralarında orman yangını çıktı. İlk müdahalenin Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldığı yangın için çevre illerden de takviye ekip sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle alevler geniş bir alana yayıldı. Bahadır Mahallesi valilik kararıyla tedbir amacıyla boşaltıldı. Havanın kararmasıyla birlikte uçak ve helikopterlerin müdahalesi son buldu. Alevlere gece boyunca 21 arazöz, 6 su ikmal aracı, 9 ilk müdahale aracı, 5 hizmet aracı, 1 dozer, 1 greyder ve çok sayıda itfaiye aracıyla müdahale devam edildi. Sabah saatleri itibarıyla alevlerin büyük ölçüde azaldığı alanda, günün ilk ışıklarıyla 2 uçak, 2 helikopter ile hava müdahalesi de başladı.

KONTROL ALTINA ALINDI

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu 29 saat sonra kontrol altına alındı.


Diğer Haberler

  1. Hatay’da silahla yolda yürüyen şüpheli yakalandı
  2. Yangında annesini kurtarmak isterken öldü
  3. Balıkesir'de otomobil köprüden uçtu: 2 yaralı
  4. Engebeli arazide düşerek yaralanan orman işçisini ekipler kurtardı
  5. Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı; 1 ölü, 4 yaralı
  6. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Malatya ve Kilis'te incelemelerde bulundu
  7. SMA’lı Uras Çağrı bebek için zaman daralıyor
  8. Samsun’da öğretmene şiddete sendikalardan ortak tepki
  9. Esenyurt'ta silahlı saldırı: 3 yaralı
  10. Başakşehir'de trafik kazası: 1 ölü 2 ağır yaralı

© Copyright 2025

DHA