Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bandırma'da İbranice yazılı dini kitap ele geçirildi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyonda çok sayıda İbranice yazılı dini kitap ile sikke ve yüzük ele geçirildi.

ABONE OL
Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir),(DHA)

İl Emniyet Müdürlüğü Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği  görevlilerince tarihi eser kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, dün operasyon düzenlendi.

Şüpheyle durdurulan araçta ve içerisinde bulunan 4 kişinin üzerlerindeki  aramada, tarihi eser oldukları değerlendirilen, 8 deri üzerine İbranice yazılı dini motifli kitap, 1 deri üzerine İbranice yazılı dini motifli parşömen, 28 sikke, 2 yüzük, 1 metal obje ile 2 dedektör ele geçirildi. 4 şüpheli hakkında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Diğer Haberler

  1. İzmir’de anneannesini dolandıran torun ve suç ortağı tutuklandı
  2. Ankara'da 3 katlı binada yangın: 1 ölü
  3. Aydın’daki uyuşturucu operasyonunda firari şüpheli yakalandı
  4. İstanbul’dan deprem bölgesine 9 saatte giden TIR Şoförü: Kadranı peçeteyle kapatmıştım
  5. Malatya Eğitim Vakfı'nın 40'ıncı yılına özel onur gecesi düzenlendi
  6. SGK Başkanlığına Yunus Elitaş atandı
  7. Zeydan Karalar cezaevinden tahliye edildi
  8. Depremde anne ve babasını kaybeden Azra'nın doğum günü kutlandı
  9. İzmir’de sağanak sırasında kamyonetle alt geçitte mahsur kalan sürücü öldü
  10. Tarihi Uzun Çarşı esnafından depremde hayatını kaybedenler anısına ikram

© Copyright 2026

DHA