Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Baraj gölünde cesedi bulunan 2 çocuk babası toprağa verildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan, 35 saat sonra baraj gölünde cansız bedeni bulunan 2 çocuk babası Ramiz Göktaş (61), toprağa verildi.

ABONE OL
Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-

İnegöl ilçesinde oturan Ramiz Göktaş, çarşamba günü saat 09.00 sıralarında evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesinin ihbarı üzerine psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Ramiz Göktaş için arama çalışması başlatıldı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Göktaş’ın, otostop çekip bir araca bindiğini tespit etti. İfadesine başvurulan araç sürücüsü, Göktaş’ın kırsal Hamzabey Mahallesi girişinde indiğini söyleyince, arama çalışmaları bu bölgeye kaydırıldı. Bölgeye ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama ve Kurtarma, AFAD, jandarma ve İNDAK ekipleri sevk edildi. İNDAK ekipleri Boğazköy Barajı'nda su altı kamerasıyla araştırma yaptı. Dalgıç polisler de baraj içinde arama çalışması başlattı. Aramalarda evli ve 2 çocuk babası olan Ramiz Göktaş'ın 35 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.

CENAZESİ BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Ramiz Göktaş'ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından bugün ailesi tarafından teslim alınarak İnegöl ilçesi Esenköy Mahallesi Camii'ne getirildi. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namaz sonrası Göktaş’ın cenazesi, mahalle mezarlığına defnedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. SGK: Analık ödeneği süresini tekil gebeliklerde 24 haftaya, çoğul gebeliklerde ise 26 haftaya çıkarttık
  2. Halaçlı Mehmet Ağa Konağı, sanat merkezine dönüştürüldü
  3. Tuzla'da tersanede bakım yapılan gemide çıkan yangın söndürüldü
  4. Efes 2026 Tatbikatı'nda 'hava hücum harekatı eğitimi' icra edildi
  5. Tekirdağ'da gaziler, şehit aileleri ve yaşlılar için tekne turu
  6. Mantar yedikten sonra fenalaşan hamile kadın ile karnındaki bebek öldü
  7. Sarıyer’de eski kiracı 74 yaşındaki iş yeri sahibini dövdü: Yere yatırıp, odunu sırtımda kırdı
  8. Doktor çiften örnek davranış; davetliler adına LÖSEV’e bağış yaptılar
  9. Faruk Acar, Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü' paneline katıldı
  10. Ankara'da '15 Temmuz Manşetleri Gazetecilik Atölyesi'

© Copyright 2026

DHA