Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Başakşehir'de kuyumcudaki silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı

Başakşehir'de kuyumcuya giren kar maskeli silahlı 4 kişi yaklaşık 3 milyon lira değerinde altınları çaldı. Şüphelileri farkeden güvenlik görevlisi elindeki copla soyguncuları engellemeye çalıştı. Soygun anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
Özgür EREN/İSTANBUL (DHA)

Olay, Kayabaşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan kuyumcuda dün sabah saatlerinden meydana geldi. Kuyumcunun kepenklerini uzaktan kumanda ile açan yüzleri maskeli ve silahlı 4 kişi, kapıyı da levye ile kırıp içeriye girdi.

Yaklaşık 3 milyon lira değerindeki altınları çalan şüphelileri güvenlik görevlisi farketti. Dükkana doğru yaklaşan güvenlik görevlisini gören 4 soyguncudan birisi silahlını güvenlik görevlisine doğrulttu.

O sırada içeride bulunan 3 kişi altınları alarak kaçtı. Güvenlik görevlisi de copu ile kaçan soyguncuları bir süre kovaladı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Soygun anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, maskeli 3 kişinin kuyumcuya girerek altın ve değerli eşyaları çuvala doldurdukları görülüyor. Şüpheliler, yaklaşık 1 dakika süren hırsızlığın ardından çaldıklarıyla birlikte kuyumcudan çıkıyor.

© Copyright 2024

DHA