Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Belediye otobüsü sürücüsü, rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Aydın'da belediye otobüs sürücüsü Refik Özdemir, yolda rahatsızlık geçiren İdris Gümüş'ü, güzergahtan çıkarak hastaneye yetişirdi. O anlar otobüsün güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

ABONE OL
Burhan CEYHAN/ AYDIN, (DHA)-

Aydın'da önceki gün Efeler-Koçarlı seferini yapan Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsünde yolculuk yapan İdris Gümüş, aniden rahatsızlandı. Yolcunun rahatsızlandığını fark eden otobüs şoförü Refik Özdemir, güzergahtan çıkarak İdris Gümüş'ü Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. O anlar otobüsün güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Burada tedavisi yapılan ve taburcu olan Gümüş, kendisini hastaneye yetiştirdiği için Özdemir'e minnettar olduğunu söyledi.

İdris Gümüş, "Bir arkadaşım için Çakırbeyli Mahallesi'ne gittim. Dönüş yolunda belediye otobüsüne bindim. Ovaeymir Mahallesi Kavşağı'nı geçtikten sonra bir anda kendimi kaybettim. Şoför beni alarak direk hastaneye götürmüş. Kendisine minnettarım" dedi.

Sürücü Özdemir ise "9 yıldır Aydın Büyükşehir'de otobüs şoförlüğü yapıyorum. O gün yaşlı bir amcamızı ben önce engelli sandım. Kasılmaya başladı. Ben de kalp krizi veya beyin kanaması geçirdiğini düşündüm. Yolculardan biri de 'Ambulans çağırsak zaman kaybı olur' dedi. Bende otobüsle direk hastaneye kadar götürdüm. İyi olduğunun haberini aldık. İyi olması bizleri sevindirdi" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da sosyal medya hesabından, yaptığı paylaşımda, "Otobüsümüzde rahatsızlanan vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, soğukkanlı bir şekilde hastaneye yetiştiren şoförümüze teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Yardımcısı Alpaslan: Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bir dünya markası haline gelmiştir
  2. Fatih'te 19 yaşındaki Ali'nin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli daha adliyeye sevk edildi
  3. 34 yıl sonra ikiz çocuk sahibi olan aileye 'aile danışmanlığı' desteği
  4. Bakan Kacır 'Kutuplarda Sıfır Atık' kitabının lansmanına katıldı
  5. Sultangazi’de temel kazısı sırasında 2 bina tahliye edildi
  6. Adana'da içme suyu projesi çalışması sırasında göçük; 1 ölü, 1 yaralı
  7. Annesi kanserle mücadele eden Türkiye 37’ncisi Hiranur’un hedefi tıp fakültesi
  8. 30 yıllık çift, aynı gün yaşamını yitirdi, yan yana defnedildi
  9. Kendilerini banka personeli olarak tanıtıp 50 milyon lira dolandırdılar
  10. Cinayete kurban gittiği değerlendirilen Evindar'ın cesedi aranıyor

© Copyright 2026

DHA