Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Berberde buluştuğu husumetlisi tarafından tabancayla öldürüldü

Ankara'da Yakup Bolat (29), konuşmak için berber dükkanında buluştuğu husumetlisi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

ABONE OL
Nisa MİĞAL-Ali Oğulcan ARSLAN/ANKARA, (DHA)-

Olay, sabah saatlerinde Keçiören ilçesine bağlı Karakaya Mahallesi'ndeki Bağlum Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Yakup Polat, konuşmak için berberde buluştuğu ismi öğrenilemeyen husumetlisi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Yakup Polat, berber dükkanının önünde tabancayla vuruldu. Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Polat, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Şüpheli kaçarken, esnaf Erol Aksoy, "Ben burada dükkanda oturuyordum. 2-3 el silah sesi duydum. Masadan ayağa kalktım, sola doğru baktım, orada yerde biri yatıyordu. Sonra şahıs 2-3 el daha ateş etti, ardından yukarı doğru koşarak gitti. Bunlar kuaförden çıkmışlar, oradan çıkınca da biri, kaldırımda diğerine sıkıyor. Sonra polisler geldi, ambulans geldi, yaralıyı ambulansla alıp götürdüler. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz" dedi.

Diğer Haberler

  1. İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Parıldar: 940’a yakın geçici kurban kesim yeri belgelendirilmiş durumda
  2. Atakan Sönmez: CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bayramlaşmayı 30 Mayıs'ta herkese açık şekilde yürütecek
  3. Meteoroloji Mühendisi Adil Tek: Bayramın ikinci günü İstanbul'da yağışları görmeye başlayacağız
  4. Emine Erdoğan: 'Milli Aile Haftası'nı tebrik ediyorum
  5. Derede balık avlarken yeğeniyle akıntıya kapılan kişiyi arama çalışmaları 3’üncü günde
  6. İstanbul'da bayram öncesi yollar boş kaldı
  7. Prof. Dr. Kaya: Kömürleşmiş etler kanser riski taşıyabilir
  8. Küresel Sumud Filosu'nda saldırıya uğrayan aktivistlerden 9'u daha taburcu edildi
  9. Ankara'da bayram öncesi helikopter destekli trafik denetimi
  10. Voleybol oynarken fenalaşan Ömer Faruk, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti

© Copyright 2026

DHA