Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beylikdüzü'nde öldürülmüştü; 'Dumanlar' grubu üyesi çıktı

Beylikdüzü’nde restoran çıkışı uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Kemal Kadak’ın 'Dumanlar' olarak bilinen suç örgütü üyelerinden olduğu ve 4 ay önce cezaevinden tahliye edildiği ortaya çıktı.

ABONE OL
Derya EVREN -Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL, (DHA)

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Gürpınar Mahallesi'ndeki bir restoranın önünde meydana geldi. İddiaya göre, Kemal Kadak(42) bir kadınla restorana geldi. Kadak restorandan çıkarken, otomobille yaklaşan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlar, plakası belirlenemeyen otomobille olay yerinden uzaklaştı. Kemal Kadak saldırıda ağır yaralanırken,  yanındaki kadın ise yara almadan kurtuldu.

Restoran çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, saldırı sonucu ağır yaralanan Kadak'a ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Kadak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak detaylı inceleme yaptı. Saldırı sırasında restoranın önünde park halindeki bir minibüse mermi isabet ettiği tespit edildi. Çevredeki boş kovanlar incelendi. Polis ekipleri, otomobille kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

4 AY ÖNCE TAHLİYE OLDU

Olayla ilgili soruşturma devam ederken hayatını kaybeden Kemal Kadak’ın İstanbul’daki bazı işletmelerden haraç aldıkları gerekçesiyle operasyon düzenlenen ‘Dumanlar’ grubunun üyesi olduğu ve gözaltına alınarak tutuklandığı, tutuklu bulunduğu cezaevinden ise Haziran ayında tahliye olduğu ortaya çıktı.

Diğer Haberler

  1. MSB: Ülkemizin yardım elini Venezuela'ya ulaştırıyoruz
  2. Terör örgütlerine yönelik yürütülen soruşturmada 178’i tutuklandı
  3. NATO Zirvesi süresince Ankara’da uygulanacak ulaşım ve trafik düzenlemeleri açıklandı
  4. Ankara'da 9 ton bozuk süt ve süt ürünü ele geçirildi
  5. Niğde'de gölete düşen 16 yaşındaki Gökçe, hayatını kaybetti
  6. Osmaniye'de gıda zehirlenmesi şüphesi: 53 kişi hastaneye başvurdu
  7. Rahatsızlanıp, park halindeki otomobile çarpan motosikletin sürücüsünün aort damarı yırtıldı
  8. Karabük merkezli 5 ilde suç örgütüne operasyon: 7 tutuklama
  9. Lastiği patlayan otomobil, yolcu otobüsüne çarptı: 9 yaralı
  10. Hatay'da kamuyu 60 milyon TL zarara uğratan şüphelilere operasyon; 7 tutuklama

© Copyright 2026

DHA