Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beyoğlu'nda işletmelere sahte içki denetimi; 70 işyeri kontrol edildi, 9'una işlem yapıldı

Beyoğlu'nda ilçe genelinde sahte içki denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde, 46 tekel bayiinde çok sayıda kaçak sigara ele geçirilirken, 7 mekana ise idari işlem uygulandı.

ABONE OL
Doğan Can CESUR / İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul'da son günlerde artan sahte içki ölümleri sonrasında çalışmalarını hızlandıran Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Gıda, Tarım Müdürlüğü ekipleri, dün saat 14.00 sıralarında denetim gerçekleştirdi. İlçe genelinde yapılan denetimlerde, 46 tekel bayii kontrol edildi. 2 bayide, 150 bandrolsüz sigara, 100 sigara kiti ve 39 adet elektronik sigara ele geçirildi.

 

7 MEKANA İDARİ İŞLEM YAPILDI

İçkili mekanlarda dün saat 22.30 sıralarında yapılan denetimlerde ise 24 işletme kontrol edildi. Denetimlerde 1 işletme, ruhsatsız faaliyet göstermesinden dolayı mühürlendi ve işyeri sahibine 'mühür fekkinden' adli işlem başlatıldı. 3 işletmeye TADAB belgesi olmadan içki satması nedeniyle idari işlem yapıldı. İçkilere ise ilçe tarım ekipleri tarafından el konuldu. 2 işletmeye de canlı müzik yayın belgesi olmadan müzik yayını yaptığı için idari işlem yapıldı. 1 işletmeye ise mesul müdür belgesi olmadığı için idari işlem uygulandı.

 

Diğer Haberler

  1. Ordu’da denizde kaybolan Aytekin’i arama çalışmaları 2’nci gününde
  2. 'Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü’ davasında duruşma devam ediyor
  3. Evden altın çalan şüpheli yakalanıp, tutuklandı
  4. Polis memurunu, atıldığı gece kulübüne silahlı saldırı düzenlerken vurmuş
  5. İzmir'de 15 kilo skunk ele geçirildi: 3 tutuklama
  6. Rafting yapan 52 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
  7. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 58’inci duruşma
  8. Diyarbakır’da çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne operasyon: 15 tutuklama
  9. Manisa’da iki kamyonun çarpıştığı kazada sürücüler öldü, 1 yaralı
  10. Denizli’de restorana silahlı saldırı: 5 yaralı

© Copyright 2026

DHA