Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beyoğlu'nda kapkaççıyı pet şişeyle durdurmaya çalıştı

Beyoğlu'nda Ukraynalı kadının cep telefonunu çalan şüpheliyi, sokaktakiler yakalamaya çalıştı. Şüpheli, pet şişeyle yapılan müdahaleden de kurtulurken kaçtığı anlar kameraya yansıdı.

ABONE OL
Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)

Olay, 17 Temmuz Pazar gece saatlerinde Firuzağa Mahallesi Faik Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Ukraynalı Y.D. cadde üzerinde cep telefonu ile konuşurken arkasından gelen bir kişi cep telefonunu çaldı.  Kadının bağırması üzerine sokaktakiler, kapkaççıyı yakalamaya çalıştı. Bir kişi ise elinde bulunan pet şişeyi kapkaççıya savurarak durdurmaya çalıştı. Şüpheli kaçtı. Kapkaççının kaçması ve sokaktakilerin onu durdurmaya çalışması kameraya yansıdı. Y.D., şikayetçi oldu. 

 

KOLU KIRILDI 

Şüpheli Yunus K.'nın Esenyurt'ta kaldığı belirlendi. Yunus K. yakalanacağını anlayınca kaçmaya çalıştı. Pencereden atlayan şüphelinin kolu kırıldı. Yunus K. gözaltına alınırken, Beyoğlu'ndaki kapkaçtan bir gün önce de Fatih'te başka bir kadının telefonunu çaldığı ortaya çıktı.

Diğer Haberler

  1. Fethiye’de koydaki tekne yandı, 115 yolcu suya atladı
  2. Tartıştığı mesai arkadaşının kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  3. Türk bayrağını ateşe veren şüpheli adliyede
  4. Yargıtay, kuyumcu soygununda öldürülen çalışanın ailesinin tazminat kazandığı kararı bozdu
  5. Mabel Matiz hakkında soruşturma
  6. Diyarbakır'da 247 bin kök kenevir ele geçirildi; 17 gözaltı
  7. Şehit Başçavuş Ferhat Gedik mezarı başında anıldı
  8. Şile'de motosiklet kazasında felç olan eski Türkiye şampiyonu görgü tanığı arıyor
  9. Eşiyle tartışıp evi ateşe verdi
  10. Aydın'daki orman yangını 2'nci gününde

© Copyright 2026

DHA