Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Beytüşşebap'ta üs bölgesi yolunda patlama: 1 işçi şehit, 2 yaralı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, Kato Dağı'nda yol yapımında çalışan işçileri taşıyan araca, PKK'lı teröristler, yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenledi. Saldırıda, Suriyeli Valid Youssef hayatını kaybetti, 2 işçi ise yaralandı.

ABONE OL
Sekvan KÜDEN/BEYTÜŞŞEBAP (Şırnak), (DHA)

Kato Dağı'nda bu sabah, Kerkük ile Movarsis askeri üs bölgeleri arasındaki yol yapımında çalışan işçileri taşıyan aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler, yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi. Patlamada, araçta bulunan işçilerden Yaşar Çetin ve Ferhat Encü ile Suriyeli Valid Youssef yaralandı. Yaralı işçiler, bölgeye sevk edilen askeri helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Valid Youssef, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Youssef'in cansız bedeni, otopsi için morga kaldırılırken, tedavileri süren yaralılardan Yaşar Çetin'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Patlamanın ardından teröristlerin etkisiz hale getirilmeleri için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Evin bahçesine giren beton mikserinin altında kalan Hatice öldü, ağabeyi ağır yaralı
  2. Karnından 2 kilo 200 gram ağırlığında tümör çıkarıldı
  3. Lastiği patlayan otomobil, refüje çarpıp takla attı
  4. Uludağ’da drift atan ehliyetsiz sürücüye 65 bin TL ceza
  5. Baraj gölünde teknenin alabora olması sonucu kaybolan Fatih’in cansız bedeni bulundu
  6. Balık tutmak için inmeye çalıştığı falezlerde 20 metre yüksekten düşüp yaralandı
  7. Silahlı saldırıya giderken yakalandılar: 4 tutuklama
  8. 'Bıçak parası' soruşturmasında tutuklanan profesörün savcılık ifadesi ortaya çıktı
  9. Banka kartını arkadaşına veren kişiye 20 yıla kadar hapis talebiyle dava
  10. Eskişehir’de kayıp öğretmeni arama çalışmalarında 6’ncı gün

© Copyright 2025

DHA