Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bina görevlisine 5 yaşındaki kız çocuğuna sarkıntılıktan 4 yıl 2 ay hapis

Kayseri'de 5 yaşındaki M.Y.'yi kucağına alıp, boğazını öptüğü iddiasıyla cinsel istismardan tutuksuz yargılanan bina görevlisi Ş.Ç., eyleminin sarkıntılık kapsamında kaldığı gerekçesiyle 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ABONE OL
Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)

Olay, geçen 2 Eylül'de Kayseri'de meydana geldi. İddiaya göre, bina görevlisi S.Ç. kira alacağı için M.Y.'nin yaşadığı eve geldi. Mağdur kızın teyzesinin eski kocası da olduğu öne sürülen şüpheli bina görevlisi Ş.Ç., binaya ait garajda mağduru kucağına oturttuğu, ardından boynunda öptüğü iddia edildi. Annesinin banyo yaptırırken, boynundaki morluğu sorması üzerine mağdur kızın olayı anlatması üzerine Ş.Ç., hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açıldı. Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında sanık Ş.Ç. ile mağdur kız çocuğunun  şikayetçi anne ve babası hazır bulundu. Üzerine atılan suçlamaları kabul etmeyen sanık Ş.Ç., "Benim de evladım var. Böyle bir şeyi nasıl yapayım. Bana iftira atıyorlar" dedi.

Sanık avukatı da müvekkili ile mağdurun anne ve babası arasında kira isteme meselesi yüzünden husumet olduğunun sabit olduğunu belirterek beyanlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. Anne ve baba ise sanıktan şikayetçi olduklarını belirtti. Duruşma savcısının beraat yönünde mütalaa verdiği davada, mahkeme heyeti sanık Ş.Ç.'nin eyleminin 'sarkıntılık' kapsamında kaldığına hükmederek, bu suçtan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Diğer Haberler

  1. Turistlik Doğu Ekspresi, yarın kış sezonu seferlerine başlayacak
  2. Manisa'da otelde çıkan yangın zarara yol açtı
  3. Kağıthane’de eşini silah çekip darbeden Bilal: Burun estetiği yaptırıp benden boşanmak istedi
  4. Demir yüklü TIR'ın dorsesinden 37 kaçak göçmen çıktı
  5. Takla atıp uçuruma yuvarlanan otomobildeki 3 kişi yaralandı
  6. Kağıthane’de baltayla kuaförü basan saldırgan yakalandı: Param sende kalmasın dedim klimaya vurdum
  7. Bodrum açıklarında 39 kaçak göçmen ile 1 organizatör yakalandı
  8. AB destekli proje ile Ege Bölgesi’ndeki yabani pancarları inceleyecekler
  9. Eşi ve bacanağını öldürdükten sonra çorba içmeye gitmiş
  10. Kendisini 'Lübnanlı Murat' olarak tanıttı; turist kadını dolandıran şüphelinin 'Hataylı İsmail' olduğu anlaşıldı

© Copyright 2025

DHA