Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Birlikte yaşadığı yabancı uyruklu kadınla yangında öldü

ANTALYA'da gecekonduda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında Muharrem Barış (54) ile birlikte yaşadığı yabancı uyruklu Berna Shermetova hayatını kaybetti. Polis, yangının sebebini belirlemek için soruşturma başlattı.

ABONE OL
Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)-

 

Yangın, gece 02.00 sıralarında Kepez ilçesi Fatih Mahallesi 3412 Sokak'ta bulunan gecekonduda çıktı. Evden alevlerin yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarın ardından adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, evde yapılan incelemede iki kişinin cansız bedeni tanınmayacak halde bulundu. Polis, hayatını kaybedenlerden birinin Muharrem Barış diğerinin ise Berna Shermetova olduğunu belirledi. İkilinin yangın çıkan eve kısa bir süre önce taşındıkları öğrenildi. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.


Diğer Haberler

  1. Serinlemek için girdiği gölde boğulma tehlikesi geçiren üniversiteli kurtarılamadı
  2. TÜRSAB'dan 60 milyar TL'lik kredi desteği için çağrı
  3. Girit Adası'nda 5.9 büyüklüğünde deprem
  4. Bursa'da arazi anlaşmazlığında baltalı, sopalı kavga: 4 yaralı
  5. Okul saldırıları ile ilgili meclis araştırma komisyonu kurulması kararı resmi gazetede
  6. Manavgat’ta eski başkanın tutuklandığı soruşturmada paraların motosikletle taşındığı görüntüler ortaya çıktı
  7. Seyhan Baraj Gölünde kaybolan üniversiteli genç, baygın halde sudan çıkarıldı
  8. Bilal Erdoğan: Bugün gündemimiz çocuklar
  9. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında çekilen görüntü kayıtlarının paylaşılmasına ilişkin başsavcılıktan açıklama
  10. Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü altında 7 daire başkanlığı kuruldu

© Copyright 2026

DHA