Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bodrum'da sağanak; yollar göle döndü, iş yerlerini su bastı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sağanak etkili oldu; bazı yollar göle dönerken, Koyunbaba Mahallesi'nde iş yerlerini su bastı.

ABONE OL
Fırat AKAY/BODRUM(Muğla),(DHA)-

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nin, Muğla ve çevresi için yaptığı uyarının ardından Bodrum'da, sağanak etkili oldu. Bodrum'da sabah saatlerinden itibaren aralıklarla süren sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle Koyunbaba Mahallesi'nde bazı iş yerlerini su bastı. Koyunbaba-Gümüşlük yolu da bir süre trafiğe kapandı. İhbar üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi ekipleri gönderildi.

İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

Tahliye çalışmasının ardından su ile dolan yol yeniden açıldı. Ekipler ayrıca dere yatakları ile tıkanan mazgallarda temizlik ve su tahliye çalışması yürüttü. Öte yandan Koyunbaba Mahallesi'nde bir istinat duvarı çöktü, park halindeki motosiklet zarar gördü. Yetkililer, bölgede sağanağın gün boyu aralıklarla etkisini sürdüreceğini belirterek, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.


Diğer Haberler

  1. İçişleri Bakanlığı: Siber suçlarla mücadele kapsamında son 5 günde 35 ilde düzenlenen operasyonlarda 275 şüpheli yakalandı
  2. Gürsel Tekin: CHP’nin cumhurbaşkanı adayı var
  3. Trabzon Yeni Havalimanı'nda şantiye çalışmaları başladı
  4. Askeri malzeme taşıyan TIR'la traktör çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
  5. Bakan Bayraktar: 'Milli Enerji 2040' vizyonumuzu paylaşacağız
  6. Kızılay Genel Başkanı Yılmaz: Yılın ilk 9 ayında 2 milyon 260 bin ünite kan toplamışız
  7. Bakan Gürlek: Alternatif çözüm yöntemleriyle kamu davaları yüzde 33 azaldı
  8. Danıştay'dan kopya cezasının sicilden silinmesini isteyen öğrenci lehine karar
  9. Yasa dışı bahis şüphelileri adliyede
  10. Bodrum’da feribot seferlerine fırtına engeli

© Copyright 2026

DHA