Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bodrum'da taksi durağında kavga: 1 yaralı; o anlar kamerada

Muğla'nın Bodrum ilçesinde müşteri olarak geldiği durakta çıkan kavgada, 2 taksici tarafından darbedilen M.K.K. (61), yaralandı. Kavga güvenlik kamerasına yansırken, taksi şoförler İ.D. ile D.K. gözaltına alındı.

ABONE OL
Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)

Olay, 8 Haziran'da saat 02.00 sıralarında Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki taksi durağında meydana geldi. İddiaya göre; durağa gelen M.K.K., taksicilere sıranın kimde olduğunu sordu. Duraktakilerin farklı taksileri göstermesi üzerine M.K.K., tepki gösterdi. M.K.K. ile taksi şoförleri İ.D. ile D.K. arasında tartışma çıktı. Tartışma uzayarak, kavgaya dönüştü. Taksi şoförleri tarafından darp edilen M.K.K., yaralandı. Hastaneye kaldırılan M.K.K.'nın kolundaki kırık alçıya alınıp, baş kısmında yaraya ise dikiş atıldığı belirtildi. Darp raporu alan M.K.K, şikayetçi oldu.

'KÜFRETTİ' İDDİASI

Şikayet sonrası harekete geçen polis, İ.D. ile D.K.'yı gözaltına aldı. Her iki taksi şoförü de polisteki ifadelerinde, M.K.K.'nin alkollü olduğunu ve kendilerine küfrettiğini için tartışmanın yaşandığını söyledi. 2 taksi şoförünün polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Öte yandan kavga, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Diğer Haberler

  1. Antalya’da mikroplastik kirliliğine ağır yaptırımlar yolda
  2. Akdeniz'de 52 tesise toplam 118,2 milyon lira ceza
  3. Diyarbakır’da arazide kadın cesedi bulundu; 2 gözaltı
  4. Yargıtay, eşini öldüren sanığa verilen 'ağırlaştırılmış müebbet' ve 8 yıl hapis cezası kararını onadı
  5. Yasağa rağmen girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren 37 kişi kurtarıldı
  6. Bodrum'da 61 kaçak göçmen yakalandı
  7. Tehdit edip, kefen gönderdiği eski eşini 8 yerinden bıçakladı
  8. Galatasaray taraftar grubu lideri Sebahattin Şirin'in evinde 65 milyon lira değerinde altın, döviz ve ziynet eşyası bulundu
  9. Hanelerdeki klima sayısının ve elektrik tüketiminin 2 katından fazla artması bekleniyor
  10. Bakan Işıkhan: 7 ayda 848 bine yakın işe yerleştirmeye aracılık ettik

© Copyright 2026

DHA