Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bolat’tan Yeni Zelanda’ya uçuş müjdesi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Yeni Zelanda Başbakanı Christopher Luxon ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve ülkeye THY uçuşlarının başlaması için gerekli çalışmaları yaptıklarını açıkladı.

ABONE OL
İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul Havalimanı Devlet Konukevi’nde Yeni Zelanda Başbakanı Luxon ile görüşme yapan Bolat, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görüşmeden fotoğrafları da yayımlayan Bolat, “Geçen sene başlattığımız Avustralya uçuşları sonrasında, doğasıyla insanları büyüleyen Yeni Zelanda'ya da uçuş imkanı konusunda malumunuz çalışmalar yapmaktayız. Sayın başbakanla yaptığımız görüşmede de kendisine bu süreçleri aktardık, Türk Hava Yolları olarak vizyonumuzu ve Yeni Zelanda için heyecanımızı kendisiyle paylaştık. İnanıyorum ki en kısa sürede Yeni Zelanda'yı dünyaya Türk Hava Yolları kalitesiyle bağlayacak ve ülkelerimiz arasında bir köprü kuracağız” dedi.

Diğer Haberler

  1. Bursa’da 6 milyon makaron ele geçirildi
  2. Ordu'da sahile insansız araç olduğu değerlendirilen cihaz vurdu
  3. Suç örgütlerini öven ve silahlı paylaşım yapan 358 şüpheliye gözaltı
  4. Keresteli cinayetin sanığına müebbet hapis
  5. İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Ya kendimizi dönüştüreceğiz ya da başkalarının bizi dönüştüreceği bir varlık haline geleceğiz
  6. 'Kalp krizi geçirdi' diye ihbar yaptı; boğarak öldürdüğünü itiraf etti
  7. Evde tek başına olan çocuk çakmakla oynarken evi yaktı; 2 kişi dumandan etkilendi
  8. Eşini öldürüp, intihar etti
  9. İstanbul'da sahte içki operasyonu: 32 gözaltı
  10. Hilalnur'un öldüğü kazada tutuksuz yargılamaya itiraz

© Copyright 2026

DHA