Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Boşanma aşamasındaki eşini 18 yerinden bıçaklayan sanığın tahliye talebi reddedildi

Kayseri'de boşanma aşamasındaki eşi Fatma Çakır'ı (45) 18 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladığı gerekçesiyle hakkında açılan davada müebbet hapis cezasıyla yargılanan Ahmet Çakır’ın (47), tahliye istemi reddedildi. .

ABONE OL
Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)-

Olay, geçen yıl 24 Aralık'ta Melikgazi ilçesine bağlı İldem Fatih Mahallesi, Vatan 1 Sokak'ta meydana geldi. İşe gitmek için evden çıkan Fatma Çakır, yaklaşık 1 yıl önce evlendiği boşanma aşamasındaki Ahmet Çakır ile sokakta karşılaştı. Çıkan tartışmada Ahmet Çakır, Fatma Çakır'ı 18 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Fatma Çakır hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Ahmet Çakır çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 10 gün hastanede tedavi olan Fatma Çakır ise, taburcu edildi.



DAVA DEVAM ETTİ

Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık Ahmet Çakır hazır bulundu. Mağdur eşi Fatma Çakır ise, duruşmaya katılmadı. Ahmet Çakır, kendisiyle evlenmeden önce eşinin evlilik vaadiyle dolandırıcılık yaptığını öne sürerek, “Fatma, evlilik vaadi ile insanları dolandırıyordu. Birçok yaşlıyı bu şekilde dolandırmış. Bu kişilerden 2’sinin hayatını kaybettiğini öğrendim. Fatma, 3- 4 gün yaşlı kişiler ile imam nikahlı yaşıyor, sonra onların ziynet eşyalarını alarak dolandırıyormuş. Bu olayda da beni dolandırdı. Olay günü 100 bin TL istedi, ben 5 bin lira verdim. Bu para da üzerinden çıktı, tahliyemi istiyorum” dedi.

Bir tanığın dinlendiği duruşmada, mahkeme heyeti verdiği ara karar ile sanık Ahmet Çakır’ın tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Diğer Haberler

  1. 78 ilde uyuşturucu operasyonu: 1466 tutuklama
  2. Bakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Ed Miliband ile bir araya geldi
  3. Eyüpsultan’da kolonları patladığı için mühürlenen bina havadan görüntülendi
  4. Bakan Bolat: Slovakya ile 5 milyar dolarlık ticaret hedefine gelecek yıl ulaşırız
  5. TIR'la yolcu minibüsü çarpıştı; 1'i ağır, 11 yaralı
  6. Bakan Fidan, Pakistan Dışişleri Bakanı Ishaq Dar ile bir araya geldi
  7. Bakan Yusuf Tekin: Oyunu öğrenmenin bir parçası olarak kabul ediyoruz
  8. Bakan Kacır: Genç ve dinamik nüfusumuz bize büyük bir avantaj sağlamaktadır
  9. Yaprak sarması yiyen 12 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
  10. MESEM’de öğrencilere sahte staj organize ederek dolandırıcılık yapan 12 şüpheli tutuklandı

© Copyright 2026

DHA