Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Boşanma aşamasındaki eşini ve kayınbiraderini öldürdü

Mersin'in Silifke ilçesinde Veysel Gökten, tartıştığı boşanma aşamasındaki eşini ve kayınbiraderini av tüfeği ile vurarak öldürdü.

ABONE OL
Mehmet OKUR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)

Olay, 20.30 sıralarında ilçeye bağlı Demircili Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Veysel Gökten, konuşmak için boşanma aşamasındaki, 3 çocuğunun annesi Ayşe Gökten'in kaldığı kayınbiraderi Resul Gedik'in evine gitti. Gökten, evde çıkan tartışmada eşine ve kayınbiraderine av tüfeğiyle ateş etti.

Ayşe Gökten ile Resul Gedik kanlar içinde yere yığılırken, Veysel Gökten olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyan mahallelinin ihbarı üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri Ayşe Gökten ve ağabeyi Resul Gedik'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Gökten ve Gedik'in cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı. Olayın ardından gözaltına alınan Veysel Gökten, jandarma komutanlığına götürüldü.


Diğer Haberler

  1. Sosyal risk haritalarında 35 haritadan 11'i için çalışmalar tamamlandı
  2. Atlara koşmadığı için şiddet uygulayan şüphelilere hayvan barınağında çalışma cezası
  3. Bayram tatili dönüşünde Bolu'da ulaşım rahat
  4. İstanbul'da sis etkili oluyor
  5. Eyüpsultan'da otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralı
  6. Ümraniye'de parkta erkek cesedi bulundu
  7. Kayseri’de bıçaklı kavga: 1 yaralı
  8. Nevşehir’de eşini öldürüp, intihar girişiminde bulundu
  9. İstanbul'da gece saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 62'ye ulaştı
  10. Eniştesini darbedip, tabancayla ateş açan şüpheli gözaltına alındı

© Copyright 2026

DHA