Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Botla göle açılan Furkan'ın cansız bedeni bulundu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde botun alabora olması ile göle düşüp, kaybolan Furkan Özdemir'in (18) cansız bedenine ulaşıldı.

ABONE OL
Hızır İlyas YILDIRIM/MUDURNU(Bolu),(DHA)

Olay, dün saat 19.00 sıralarında ilçeye bağlı Taşkesti beldesindeki Karamurat Gölü'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla göl kenarında piknik yapan Furkan Özdemir, bir süre sonra botla tek başına göle açılmak istedi.

Özdemir, bindiği botun alabora olmasının ardından göle düştü. Özdemir gölde kaybolurken, bölgeye sevk edilen Jandarma Arama Kurtarma, Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma, AFAD ile Bolu Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ve Taşkesti Belediyesi itfaiye ekipleri arama çalışması başlattı. Havanın kararması ile ara verilen arama çalışmaları, sabah erken saatlerde tekrar başladı. Ekiplerin yaptığı aramada suyun yaklaşık 7 metre derinliğinde Özdemir'in cansız bedenine ulaşıldı. Özdemir'in cansız bedeni, gölden çıkartılarak otopsi için ilçe devlet hastanesine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Diğer Haberler

  1. Adana'da biri engelli iki çocuğunu öldürüp, intihar etti
  2. Aydın’da silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
  3. Özel, Fenerbahçe Başkanvekili Salar ile görüştü
  4. Tokat’ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
  5. Yolcu otobüsü ile midibüs çarpıştı; 1 yaralı
  6. Başakşehir'de cami tuvaletinde erkek cesedi bulundu
  7. Zıpkınla balık avlamak için dalış yapan emekli askeri savcı hayatını kaybetti
  8. Ankara Valiliği'nden 'buzlanma' ve 'don' uyarısı
  9. Boşanma aşamasındaki çifti öldüren şüpheli tutuklandı
  10. Sadettin Saran gözaltına alındı

© Copyright 2025

DHA