Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Bozdoğan-31' operasyonlarında 38 DEAŞ şüphelisi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-31' operasyonlarında 38 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Adana, Aydın, Çorum, Gaziantep, Kayseri ve Mersin'de DEAŞ terör örgütüne yönelik 'Bozdoğan-31' operasyonu düzenlendiğini belirterek, "Adana'da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 6 şüpheli yakalandı. Aydın'da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli yakalandı. Çorum'da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 13 şüpheli yakalandı. Gaziantep'te DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli yakalandı. Kayseri'de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 4 şüpheli yakalandı. Mersin'de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 12 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu; çok sayıda dijital materyal ile çok miktarda döviz ve Türk lirasına el konuldu. Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

Operasyona katılan personeli tebrik eden Yerlikaya, "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Av tüfeği ile şakalaşırken 9 yaşındaki kuzenini öldürdü
  2. Edirne'de otomobilin çarptığı kadının yaralandığı; sürücünün olay yerinden kaçtığı kaza anı kamerada
  3. Kemer’in yüksek kesimlerine kar yağdı
  4. Ayasofya'nın ibadete açılması için açtığı davayı kazanan İsmail Kandemir hayatını kaybetti
  5. Borcunu ödemeyen arkadaşını tüfekle öldürdü
  6. Erzurum'da hortum; seralar zarar gördü, çatılar uçtu
  7. 7 gündür kayıp 1 çocuk annesi Dilara'nın toprağa gömülü cansız bedeni bulundu
  8. Bıçakla öldürülen üniversiteli motokurye Ata Emre, son yolculuğuna uğurlandı
  9. “Herhangi bir baskı olmadı”
  10. Birlikte içki içtiği babasını bıçaklayarak öldürdü

© Copyright 2024

DHA