Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bursa'da 12 milyon TL'lik gümrük kaçağı otomobil parçası ele geçirildi

Bursa'da bir iş yerine düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 12 milyon TL olan gümrük kaçağı otomobil parçası ele geçirildi.

ABONE OL
Barış YILMAZ/BURSA, (DHA)-

Gümrük kaçağı araç satışı yapan şüphelilere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında; trafikten çekilmiş araçların yurt dışından getirilen benzer araçlar ile kimlik bilgilerinin değiştirilerek piyasaya sürüldüğü, yine yurt dışı menşeili araçların turistik çerçevede yurda sokulup, parçalarına ayrılarak satışa çıkarıldığı tespit edildi. Tespitler sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, usulsüz işlemlerin yapıldığı iş yerine operasyon düzenledi.

1 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Operasyonda K.D. isimli şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 12 milyon lira olan sökülmüş vaziyette 4 motor bloğu, ⁠2 elektrikli araç motoru, ⁠4 elektrikli araç bataryası ile çok sayıda araç iç ve dış parçası ele geçirildi. Şüpheli hakkında 'Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet' suçundan işlem başlatıldı.



Diğer Haberler

  1. Başkan Yapar: Antakya yeniden inşa ediliyor
  2. Hatay'da zeytin bahçesinde yangın
  3. Mehmetçikten, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için saygı duruşu
  4. 6 Şubat depremlerinin 3'üncü yıl dönümünde anma törenleri düzenlendi
  5. MİT'ten operasyon: Mehmet Budak Derya ve Veysel Kerimoğlu’nu gözaltına alındı
  6. Manisa’da heyelan; sitenin istinat duvarı çöktü
  7. Aydın’da seyir halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi; çift yaralandı
  8. İzmir’de anneannesini dolandıran torun ve suç ortağı tutuklandı
  9. Ankara'da 3 katlı binada yangın: 1 ölü
  10. Aydın’daki uyuşturucu operasyonunda firari şüpheli yakalandı

© Copyright 2026

DHA