Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bursa'da hasta yakınının darbettiği kadın doktor yaralandı

Bursa'da Hematoloji uzmanı Dr. Nihan Alkış (40), bir hasta yakınının yumruklu saldırısı sonucu yaralandı. Alkış, hastanede tedaviye, saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ABONE OL
Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Bursa Şehir Hastanesi'nde meydana geldi. Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış, bilinmeyen bir nedenden dolayı hasta yakını T.E. (30), ile tartışmaya başladı. Tartışmada sinirlenen şüpheli, Uzm. Dr. Alkış'ı darbetti. Yüzüne ve başına aldığı darbelerle yaralanan Dr. Nihan Alkış, hastanenin acil servisindeki ilk müdahalesinin ardından, Beyin Cerrahi Servisi’nde tedaviye alındı. Hastane polisi tarafından gözaltına alınan şüphelinin ilk ifadesinde, Alkış'ın kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Bursa Şehir Hastanesi'nde görevli doktorlar ve sağlık çalışanları, saldırıyı protesto için bugün iş bırakma eylemi başlattı. 


TUTUKLANDI

Bursa'da Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (40) darbederek yaralayan Tayfun Eserkaya (30), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinde, "Ben içeri girdim. 'Kapıda yazan doktorla içerideki doktor aynı mı?' diye sordum. O da bana 'Git kapıda yazana bak' dedi.

Tam çıktığımda bana hakaret etti. Ben de gururuma yediremedim. Kapıyı sertçe açtığımda arkadaymış, ittirdim ama vurmadım" dediği öğrenilen Eserkaya, çıkarıldığı mahkemece, 'Kamu görevlisine karşı görevi sebebiyle kasten yaralama' suçlamasıyla tutuklandı.


Diğer Haberler

  1. Diyarbakır’da işçi servisi minibüsü devrildi: 16 yaralı
  2. Kendisini cezaevine götürmek için gelen polisleri görünce bayıldı
  3. İzmir'de kurşunlama ve yaralama eylemi planlayan suç örgütüne operasyon: 6 tutuklama
  4. Ankara'da kaza; çift ile 3 aylık bebekleri öldü
  5. Mardin'de aynı aileden 3 kişinin ölü bulunmasına ilişkin soruşturmada tutuklu sayısı 4'e çıktı
  6. Türkiye ile Bulgaristan arasında yasa dışı göçle mücadele için proje başlatıldı
  7. Peynir tesisindeki patlamada ağır yaralanan işçi öldü
  8. Karşı yöne geçen otomobil ile minibüsün çarpıştığı kaza kamerada
  9. Mahalle aralarında yetişen bisiklet şampiyonlarından Gençlik ve Spor İl Müdürü'ne ziyaret
  10. Samsun’da tütün kaçakçılarına operasyon: 4 gözaltı

© Copyright 2025

DHA