Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bursa'da kahvehane çıkışı silahlı saldırı: 2 yaralı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kahvehaneden çıkan 2 kişi, araçlarına binmek üzereyken seyir halindeki bir araçtan açılan ateş sonucu vurularak ağır yaralandı.

ABONE OL
Hüseyin SEZGİN/BURSA,(DHA)-

Olay, saat 22.00 sıralarında Yiğitler Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'nde meydana geldi. Kahvehaneden çıkan Zekeriya Ç. ile İbrahim Ç., araçlarına binmek üzere oldukları sırada, seyir halindeki bir araçtan tabancayla üzerlerine ateş açıldı.

Vücutlarının isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Zekeriya Ç. ve İbrahim Ç., yere yığılırken, saldırganlar ise araçla bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan iki yaralanın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Şüphelileri yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Diğer Haberler

  1. Bağdat Caddesi'ndeki kazada Berkay'ın ölümüne neden olan sanık ilk duruşmada tahliye edildi
  2. MSB: Araç kazasında yaralanan Uzman Çavuş Selman Akarsel şehit olmuştur
  3. Van'da 3 milyon 660 bin TL'lik gümrük kaçağı eşya ele geçirildi
  4. Resul Emrah Şahan savunma yaptı
  5. Pendik'te otopark tartışmasında 11 yaşındaki kızının yanında silahla vurularak öldürüldü
  6. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı dayısını bıçaklayıp öldürdü
  7. Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesine tehdit içerikli mesaj gönderen şüpheli gözaltına alındı
  8. Şehit uzman çavuşun Hatay’daki ailesine haber verildi
  9. Öğretmen baba ve kızı, karbonmonoksit gazından zehirlenip öldü
  10. Bağcılar'da iş yerinde yangın tüpü dolumu sırasında 8 kişi zehirlendi

© Copyright 2026

DHA