Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bursa’da mağaza açılışında izdiham

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yeni açılan bir mağazada bazı ürünler 100 TL’den satışa sunulunca izdiham yaşandı. Saatlerce sıra bekleyen müşteriler, kapılar açıldıktan sonra ürünleri alabilmek için birbiriyle yarıştı.

ABONE OL
Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-

Süleymaniye Mahallesi Altıeylül Caddesi’nde hizmete giren ev eşyaları ve aletleri satan bir mağaza, açılışa özel birçok ürünü 100 TL’den satışa sundu. Kampanyayı duyan çok sayıda vatandaş, sabahın erken saatlerinden itibaren mağazanın önünde kuyruk oluşturdu. Kapıların açılmasıyla birlikte içeriye yönelen kalabalık izdihama neden olurken, mağaza çalışanları da zor anlar yaşadı. İçeri giren müşteriler, istediği ürünü alabilmek için birbirleriyle yarışırken o anlar cep telefonu ile görüntülendi.

BİR MAĞAZADA DAHA İZDİHAM

İnegöl ilçesi Osmaniye Mahallesi’nde aynı gün hizmete giren farklı ev eşyaları ve aletleri satan bir mağazada da indirimli ürünler nedeniyle izdiham yaşandı. Kampanyayı duyan çok sayıda vatandaş, mağazanın önünde kuyruk oluştururken, kapının açılmasıyla içeriye yönelen kalabalık izdihama neden oldu. Mağaza çalışanların da zor anlar yaşadığı anlar, cep telefonu ile görüntülendi.


Diğer Haberler

  1. İzmir’de Seferihisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tutuklandı
  2. Kesici aletle bekçilere saldıran şüpheli, bacağından vurularak yakalandı
  3. Kütahya’da iş yerindeki patlamada yaralanan işçi, 8 gün sonra yaşamını yitirdi
  4. Sayıştay Başkanlığına Metin Yener’in seçilmesi Resmi Gazete’de
  5. Bolu'da düğünde çıkan kavgada damatla birlikte 3 kişi yaralandı
  6. 2008 yılında kayıp olarak aranan Naciye A. dosyası yeniden araştırıldı: 7 gözaltı
  7. Songül, ablasının gözü önünde darbedilip, kaçırıldı
  8. Erhan Karaal'ın kaçırılmasına ilişkin emniyet teşkilatını hedef alan paylaşıma soruşturma başlatıldı
  9. Kayseri'de son 1 haftada bin 58 kişiye trafik cezası uygulandı
  10. İstanbul Havalimanı Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu

© Copyright 2026

DHA