Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bursa'da çıkan orman yangını kontrol altında

Bursa’nın Yenişehir ilçesi Demirboğa Mahallesi’nde buğday tarlasında başlayarak, ormana sıçrayan yangın 2 saatte söndürüldü. Söndürme çalışmalarına 3 helikopter, 21 araç ve 73 personelle müdahale edildi. Bölgedeki soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

ABONE OL
Mine AK/YENİŞEHİR (Bursa), (DHA)

Yenişehir ilçesi Demirboğa Mahallesi’ndeki ormanda, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye 41 personel, 3 helikopter, 6 arazöz ve 2 su tankeri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevlere, karadan ve havadan müdahale ediliyor.

BİÇERDÖVER ALEVLERİN ARASINDA KALDI

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde buğday tarlasında çıkıp, ormana sıçrayan yangını söndürme çalışmaları sürerken, tarladaki bir biçerdöver alevlerin arasında kaldı. Biçerdöverin yandığı anlar ile helikopterlerin yangına havadan müdahalesi kameralara yansıdı.

2 SAATTE KONTROL ALTINDA

Bursa’nın Yenişehir ilçesi Demirboğa Mahallesi’nde buğday tarlasında başlayarak, ormana sıçrayan yangın 2 saatte söndürüldü. Söndürme çalışmalarına 3 helikopter, 21 araç ve 73 personelle müdahale edildi. Bölgedeki soğutma çalışmaları sürdürülüyor. (DHA)



Diğer Haberler

  1. Depremzede Zeynep, özel hazırlanan protez bacakla yeniden yürümeye başladı
  2. Lastiği patlayan ambulansın devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
  3. Manisa'da okulda Atatürk'e hakaret ettiği öne sürülen öğretmen tutuklandı
  4. Fark ücretine itiraz eden kadın eczaneye saldırdı; o anlar kamerada
  5. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Kayseri’de AR-GE Merkezi'ni ziyaret etti
  6. Bitlis’te otomobil TIR’a çarptı: Karı-koca öldü, 5 kişi de yaralı
  7. Bayram tatili yolunda kaza: Baba öldü, eşi ile 4 oğlu yaralandı
  8. Sultanbeyli'de uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 3 şüpheliden biri tutuklandı
  9. Moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan’ın ölümüne ilişkin yanıltıcı bilgi paylaşan 2 şüpheli gözaltına alındı
  10. Çerçioğlu’nun avukatı: Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacağız

© Copyright 2026

DHA