Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bursa'da otomobil köprü altındaki beton duvara çarptı: 3 ölü 2 yaralı

Bursa'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, köprü altındaki beton duvara çarptı. Kazada Begüm Şevval Usta (26), Nurettin Acar (73) ve Müzeyyen Acar (74) yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

ABONE OL
Yasin KESKİN/ KARACABEY(Bursa), (DHA)-

Kaza, saat 15.30 sıralarında Karacabey ilçesinde Seyranköy Köprüsünün altında meydana geldi. Balıkesir'den Bursa istikametine giden Begüm Şevval Usta yönetimindeki 77 NM 933 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Karacabey ilçesinde Seyranköy Köprüsü'nün altındaki beton duvara çarptı. Kazada sürücü Usta ile birlikte otomobilde bulunan Nurettin Acar ve Müzeyyen Acar yaşamını yitirdi, Filiz usta (51) ile Ş.A. (14) yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışanlar itfaiye görevlilerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olay yerindeki incelemelerin ardından cenazelerde de adli tıp kurumuna götürüldü.

Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 'dikkatsizlik ve tedbirsizlik' sonucu meydana geldiği belirtilen kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Doğum gününden 1 gün sonra ırmakta boğuldu
  2. Eskişehir’de orman yangını
  3. Eurofighter pilotlarının uçuş eğitimi başladı
  4. Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Ayhan Aydın savcılıkta ifade verdi
  5. 6’ncı En İyi Komando Kolu Yarışması düzenlendi
  6. Özgür Çelik ifadeye çağırıldı
  7. İstanbul Valiliği'nden 3 plajdaki yüzme alanlarının geçici olarak kapatılması talimatı
  8. Edirne İpsala Gümrük Kapısı'nda 387 kilo uyuşturucu ele geçirildi
  9. İletişim Başkanı Duran'dan 'İzmir'in kurtuluş yıl dönümü' mesajı
  10. Avcılar’da inşaat halindeki binada bulunan erkek cesedinin kimliği tespit edildi

© Copyright 2026

DHA