Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çalışanın, ayaklarıyla hamur çiğnediği imalathane mühürlendi

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, çalışanının hamuru ayağıyla çiğnediği görüntülerin sanal medyada yayılmasının ardından tatlı imalathanesinde denetim yapıldı. İmalathane ile satış yapılan iş yeri mühürlendi, işletmeye cezai işlem uygulandı.

ABONE OL
Serhat YILMAZ/AKYAZI, (Sakarya), (DHA)-

Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren tatlı imalathanesinde kaydedildiği öne sürülen ve sanal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti. Görüntülerde bir kişinin hamuru ayağıyla çiğnediğinin görülmesi üzerine ekipler çalışma yaptı. İhbar üzerine dün akşam saatlerinde işletme denetlendi. Denetim kapsamında imalathane ve satış yeri olmak üzere 2 ayrı dükkan mühürlendi, işletmeye ise cezai işlem uygulandı.

Konuyla ilgili Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne de bilgi verildiği ve sürecin sürdürüldüğü öğrenildi. Olayla ilgili idari işlemlerin devam ettiği bildirildi.



Diğer Haberler

  1. Markette çakmak gazı soluyan 7 yaşındaki Mustafa Ali öldü
  2. Bakan Gürlek: 3 faili meçhul dosyayı daha aydınlattık
  3. Sermaye piyasası soruşturmasında Erdin Özel gözaltına alındı
  4. Malatya'da 3 aracın karıştığı kaza; 1'i ağır 4 yaralı
  5. İçişleri Bakanlığı: Manisa’da 2015 yılında işlenen Meral Babacan cinayeti JASAT ekiplerince aydınlatıldı
  6. Eski eşinin tabancayla vurduğu Fatma, öldü
  7. Yolcu otobüsü yön tabelasının direğine çarptı: 11 yaralı
  8. Beyoğlu'nda asayiş denetimi; fuhuş pazarlığı dronla tespit edildi
  9. Husumetlisini bacağından bıçakladı
  10. Düğünde havaya ateş açtı, izne gelen uzman çavuşun ölümüne neden oldu

© Copyright 2026

DHA