Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çalıştığı iş yerinde besledikleri köpeğin saldırısında yaralandı

Ankara'da Mehmet Serkan Akirmak (19), kalfa olarak çalıştığı tamir bakım servisinde besledikleri köpeğin saldırması sonucu yaralandı. Kolunda derin yaralar oluşan Akirmak'ın hastanede tedavisi sürerken, köpek belediye tarafından barınağa götürüldü.

ABONE OL
Nisa MİĞAL/ANKARA, (DHA)-

Olay, 1 hafta önce, Etimesgut ilçesinde Bahçekapı Mahallesi, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Mehmet Serkan Akirmak, çalıştığı tamir bakım servisinde besledikleri köpeğe mama ve su vermek isterken, hayvanın saldırısına uğradı. Kolu ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Akirmak, Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Sol kolunda derin yaralar oluşan Akirmak'ın tedavisi sürerken, belediye ekipleri köpeği barınağa götürdü.

'BÜYÜK İHTİMALLE TEHDİT ALGILADI'

Mehmet Serkan Akirmak, köpeğe mama verdiğini, ardından suyunu verirken saldırıya uğradığını söyleyerek, "Büyük ihtimalle bir tehdit olarak algıladı. İlk önce kafama zıpladı, kafamdan ısırdı. Kafamı çekince kolumu ısırdı. 10-15 saniyelik bir arbedede hala kolumu bırakmadı. Enfeksiyon kapması, kolumda doku ölmesi oluştu. O yüzünden şu anda bu durumdayım. Çok korktum, gece rüyama girecek derecede korktum. Bir daha bir köpeğe o derece yaklaşabileceğimi asla düşünmüyorum. Herhangi bir kimliği veya aşısı yoktu. Sadece 'Kapının önüne bağladık duruyor, bu bizim' dedikleri bir köpekti" dedi.

Akirmak, öncelikli olarak sağlığını düşündüğünü ve olayla ilgili herhangi bir şikayette bulunmadıklarını söyledi.

Mehmet Serkan Akirmak'ın babası Hakan Akirmak da oğlunun durumundan psikolojik olarak çok etkilendiğini söyleyerek, "Köpek çalıştığı iş yerinin köpeğiymiş. Ancak ne aşısı var ne kimliği ne de çipi. Belediye köpeği alıp barınağa götürmüş, şimdi kuduz olup olmadığı izlenecek. Bizim canımız yandı, başkalarının yanmasın. Saldırgan köpeklerin, yasaklı ırkların beslenmesinin önüne geçilsin" diye konuştu.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Diğer Haberler

  1. Van Barosu, Rojin Kabaiş dosyasından çekildi
  2. Kadir İnanır için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören
  3. Muhittin Böcek: Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon avro destek istedi
  4. Bakırköy Çırpıcı Deresi’nde toplu balık ölümleri, kötü kokuya neden oldu
  5. İZBETON'a yönelik soruşturmada 7 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı
  6. Silivri'de servis minibüsünün devrildiği kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi
  7. Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit ve 2 şüpheli adliyede
  8. Evinin önünde beklerken, kavgada ateşlenen silahla başından vuruldu: 2 gözaltı
  9. Sarıyer’de metruk binalara dronlu denetim: 24 bina arandı 734 kişinin sorgusu yapıldı
  10. Sakarya sahillerinde denize girmek yasaklandı

© Copyright 2026

DHA