Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çambaşı Yaylası’nda kar kalınlığı 2 metreye ulaştı, araçlar kar altında kaldı

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda yaklaşık 10 gündür aralıklarla etkisini sürdüren yağış sonrası kar kalınlığı yer yer 2 metreye ulaştı. Bölgedeki bazı otomobiller ve araçlar yoğun kar yağışı sonrası kar altında kaldı.

ABONE OL
Emrah GEMİCİOĞLU/ORDU, (DHA)-

Kent merkezinde güneşli hava hakim olurken, yüksek rakımlı ilçelerde ise yaklaşık 10 gündür aralıklarla etkisini gösteren yağış sonrası kar kalınlığı yer yer 2 metreye ulaştı.

Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda da yoğun kar yağışı sonrası bölgedeki bazı otomobiller ve araçlar kar altında kaldı. Bazı evlerin ise giriş katlarının önü ve pencereleri karla kaplandı.

417 araç ve iş makinesi, 600 personelle karla mücadele çalışması yapan ekipler de kapalı mahalle ve grup yollarının ulaşımı sağlıyor. Ekipler, karla mücadelede önceliği hasta ve cenaze hizmetlerine veriyor.

Diğer Haberler

  1. Pilotu rahatsızlanan Belfast-Antalya uçağı acil iniş yaptı
  2. Muş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem
  3. Siirt’te koyun yüklü kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
  4. Beykoz'da ormanlık alanda yangın; alevler yeniden yükseldi
  5. Malatya'da motosikletle otomobil çarpıştı: 2 polis yaralı
  6. Çanakkale’de gemi arızası
  7. Gelin çiçeğini, oğlunun mezarının başına koydu
  8. Güneşli havayı fırsat bilenler Bebek Sahili'ne akın etti; sıcaklayan kişiler denize girdi
  9. Aile içi şiddet ihbarına giden polislere silahlı saldırı: 1'i ağır, 2 yaralı
  10. Konser sırasında girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren Emre, kurtarılamadı

© Copyright 2026

DHA